BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Känd programledare död efter trafikolycka i Mariefred

09 jan, 2023 
En känd programledare har avlidit efter en trafikolycka utanför Mariefred i helgen, uppger Expressen.
Mannen, som var i 50-årsåldern, har bland annat medverkat i en populär tv-produktion i många år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Södergrens skräckskada i Fångarna på fortet – tvingas avbrytaBrand logo
Anders Södergrens skräckskada i Fångarna på fortet – tvingas avbryta

Det var efter lunchtid som polis och ambulans kallades till länsväg 990 utanför Mariefred efter en allvarlig trafikolycka där en personbil och en lastbil krockat.

I personbilden befann sig en 50-årig man och polisen kunde senare bekräfta att mannen avlidit av sina skador och att anhöriga underrättats.

Enligt uppgifter till Expressen är mannen en känd tv-profil som bland annat medverkat i en mycket populär tv-produktion under flera år.

Polisen inleder utredning om vållande till annans död

I lastbilen befann sig två personer och de båda fördes till sjukhus för kontroll efter den allvarliga krocken. Vägen där olyckan inträffade var avstängd i flera timmar.

Annons

Trafikolyckan var en kraftig kollision mellan en personbil och en lastbil. Tre personer drabbades.”, skriver polisen på sin hemsida och fortsätter:

Båda fordonen har tagits i beslag och kommer att undersökas av polisens kriminaltekniker.

Polisen har gått ut med information gällande att de utreder det som vållande till annans död men ännu har ingen person delgivits misstanke.

– Vi har inte uppgifterna om exakt vad det är som har hänt, utan det är det vi försöker utreda nu, säger Priya G Eklund, presstalesperson hos polisen i Region Öst till Expressen.

Enligt de första uppgifterna till SOS skulle det handlat om en taxibil och en lastbil men senare framkom det att det gällde en personbil som varit inblandad i olyckan som ledde till tv-profilens bortgång.

– De initiala uppgifterna är att det var en taxi, men vad jag har förstått sedan så har man kommit fram till att det var en personbil, säger Priya G Eklund.

Annons