LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Patrick Grimlund förd till sista vilan – Magnus Hedberg om begravningen

14 feb, 2023 
Patrick Grimlund och Magnus Hedberg
Programledaren Patrick Grimlund har förts till sin sista vila.
På Instagram berättar Lyxfällan-kollegan om den känslosamma ceremonin.
– Allt det här är fortfarande fullständigt overkligt, skriver Magnus Hedberg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolyckaBrand logo
Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

Patrick Grimlund blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Lyxfällan. I början av januari nåddes vi av det tragiska beskedet att han gått bort i en bilolycka utanför Mariefred, endast 50 år gammal.

Nu har den folkkära programledaren förts till den sista vilan. Begravningen ägde rum i i Oscarskyrkan, på Östermalm i Stockholm, och på plats var såklart Patricks före detta Lyxfällan-kollega Magnus Hedberg, 51.

Magnus Hedberg om vännen Patrick Grimlunds begravning

På Instagram berättar nu Magnus om avskedet från vännen.

”Känslomässigt riktigt tung begravning i torsdags men samtidigt ett fantastiskt fint och värdigt avslut på ett alldeles för kort liv”, skriver han till ett bildspel från begravningen och fortsätter sedan:

Annons

”Musiken var magnifik och låttexterna fick en ny, djupare innebörd i detta sammanhang. Allt det här är fortfarande fullständigt overkligt. Vila i frid partner”.

Patrick Grimlunds hustru x om sorgen

Patrick Grimlund var gift med Sara Grimlund sedan 2013 och tillsammans har de tre barn. Tidigare i februari la hon upp ett känslosamt inlägg på Instagram där hon berättade om känslorna efter sin makes tragiska bortgång.

”Jag är som en spillra av mitt forna jag där jag försöker hänga fast mig vid barnen, att få deras tillvaro att steg för steg bli något som liknar normal. Skola, aktiviteter, fantastiska vänner”, skrev hon då.

Inlägget la Sara upp på sin födelsedag, som blev en väldigt tung sådan. Trots den stora sorgen var hon tacksam över att barnen hade fixat ett firande för henne.

”Jag sörjer inte bara en person som jag älskar. Pappa till mina barn. Patrick var ju en del av allt i hela min och barnens tillvaro. Det är också att sörja det liv vi levde tillsammans och mot min vilja tvingas bygga upp en ny tillvaro. Vilket här och nu känns helt orimligt”, skriver hon.

Flera av Patricks vänner samt före detta kollegor la ut starka texter och kondoleanser i samband med hans bortgång.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, ERIK MÅRTENSSON / TT

Annons