patrick grimlund

Lyxfällan-Magnus Hedbergs första ord om Patrick Grimlunds död

Patrick Grimlund och Magnus Hedberg i Lyxfällan

Nyligen möttes vi av den tragiska nyheten att programledaren Patrick Grimlund lämnat oss.
Nu talar Lyxfällan-kollegan Magnus Hedberg ut om sorgen.
”Total chock”, skriver programledaren på Instagram.
Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka
0:36

Efter reklamen: Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

(0:36)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Patrick Grimlund har lämnat oss. Den tidigare Lyxfällan-programledaren omkom i en trafikolycka på söndagen. Grimlund var känd från programmen Lyxfällan och Draknästet.

Programledaren Patrick Grimlund död

Enligt Expressen var Patrick Grimlund på väg hem från en välgörenhetsmatch i hockey under söndagen, då han hamnade i en våldsam krock med en lastbil utanför Mariefred.

Grimlunds liv gick inte att rädda och polisen har även uppgett för tidningen att de utreder olyckan som vållande till annans död, men att ingen person har delgivits misstanke.

Hustrun Saras sorg – efter Patrick Grimlunds död

Patrick Grimlund sörjs nu av nära och kära och hustrun Sara har uttryckt sin sorg i ett rörande och känslosamt Instagram-inlägg.

”Min älskade man, världens bästa pappa till dina fyra fantastiska barn, min livskamrat, stora kärlek, bästa vän, människan jag delat allt med - vi kan inte förstå att du inte finns bland oss längre”, skriver hon och fortsätter:

”Vi är helt förkrossade och chockade, jag vet inte hur jag ska trösta barnen, hur vi ska hitta nåt fast att hålla oss i, hur timmarna o dagarna ska fortlöpa, hur livet ska kunna gå vidare. Sorgen o förtvivlan är bottenlös”.

Magnus Hedberg om Patrick Grimlunds död

I kommentarsfältet till inlägget väller det in stöd och kärlek till familjen från nära och kära.

”Så, så sorgligt och fruktansvärt. Beklagar er stora förlust. Tänker så på dig och barnen Sara. All kärlek och styrka till er”, skriver Jessica Almenäs.

”Åh Sara. Så overkligt och fruktansvärt. Kärlek och styrka till er i denna ofattbara smärta”, skriver programledaren Sofia Wistam.


Även Patrick Grimlunds tidigare kollega Magnus Hedberg uttrycker nu sin stora sorg och chocken över att han inte finns kvar längre. Grimlund ledde TV3-programmet Lyxfällan mellan 2010 och 2017 tillsammans med Magnus Hedberg.

”Patrick, min radarpartner och vän. Är fortfarande i total chock och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in.Vi har upplevt så fantastiskt mycket roligt, jobbigt och minnesvärt tillsammans genom åren och så plötsligt tar allting slut på några sekunder. Alla tankar till familjen med Sara och barnen i spetsen. Vila i frid partner.”, skriver han på Instagram.”

Patrick Grimlund blev 50 år gammal och efterlämnar hustrun Sara och fyra barn.

Hänt har sökt Magnus Hedberg.

Foto: Leif R Jansson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN