LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Patrick Cehlins okända förflutna avslöjat – efter semestern med Bianca

22 aug, 2023 
Moa Risberg
Patrick Cehlin
Patrick Chelin är mannen som semestrade tillsammans med Bianca Ingrosso.
Efter spekulationerna om Patrick och Biancas relation.
Nu avslöjas hans förflutna efter semestern tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Tidigare i sommar åkte influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, på en välförtjänt semester till Spanien. Efter mycket jobb med sina flera företag, sociala medier och sin talk show Biancas, som gästades av flera stora namn.

Under Biancas semester passade hon på att besöka Palma där hennes pappa Emilio Ingrosso bor och driver resturang tillsammans med frun Åsa, innan hon åkte vidare till festön Ibiza för att möta upp sina kompisar.

På Ibiza fanns bland annat vännen och influencern Alice Stenlöf, men även en annan man som väckte mycket nyfikenhet hos hennes följare.

Det dröjde inte länge innan namnet på den före detta hockeyspelaren, Patrick Cehlin dök upp i diskussionen, efter att han synts på flera bilder på Instagram tillsammans med Bianca.

Vem är Patrick Cehlin?

Patrick är den före detta hockeyspelaren som är ett välkänt namn inom sporten. Djurgårdenfostrade Patrick slog igenom i början av 2010 i Stockholmsklubben.

Annons

Därefter tog han nästa steg i karriären när han började i NHL-laget Nashvilles organisation. Patrick har dessutom har han även spelat VM för Tre Kronor.

”Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa. Det är dags för mig att gå vidare i livet, hur jobbigt det än må vara så måste min hälsa komma i första hand. Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt”, skrev Patrick då på Instagram

Patrick Cehlins förflutna – umgås med Biancas vänner

Det är inte bara nu i sommar som Patrick synts till på den soliga ön Ibiza, när han har festat och åkt båd tillsammans med Bianca och hennes vänner.

Annons

Ön ligger honom varmt om hjärtat och han spenderar ofta sina somrar där. För två år sedan semestrade han även tillsammans med Biancas vänner influencern Alice Stenlöf och DJ:n Daniella Johansson, något som han glatt delade med sig av under på Instagram-story döpt till ”Ibiza”.

Efter semestern – återförenad med Bianca

Även om både Patrick och Bianca delat med sig av flera bilder på varandra på sina Instagram-konton så har det inte gått ut och bekräftat några romansrykten.

FOTO: TT & Instagram

Annons