LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso återförenad med hockeyspelaren Patrick Cehlin

18 aug, 2023 
BIANCA INGROSSO, PATRICK CEHLIN
Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin sågs tillsammans i somras när de befann sig på Ibiza och Palma de Mallorca.
Nu syns de ihop igen – på svensk mark!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges absolut största influencers. Hon är även entreprenör och tv-profil. I höst drar hennes talkshow BIANCA igång igen och ingen är gladare än hon själv över att programmet blivit sådan succé.

I sista avsnittet kunde Bianca glatt meddela att vi ses igen till hösten.

– Vi ska ta sommarlov nu, men vi kommer tillbaka med en ny säsong i höst, sa hon i programmet.

Och under Biancas sommarlov har mycket hunnit hända. Bianca tog sitt pick och pack och lämnade Sverige i en månads tid. Basen hade hon på Mallorca och därifrån tog hon en liten avstickare till Ibiza och det var där hockeyproffset Patrick Cehlin, 32, började komma in i bilden.

Annons

Patrick Cehlin la ner hockeykarriären

Patrick är dock inte hockeyproffs längre. Han var tvungen att lägga skridskorna på hyllan då han tampades med en hjärnskakning som inte verkade vilja ge med sig.

”Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa. Det är dags för mig att gå vidare i livet, hur jobbigt det än må vara så måste min hälsa komma i första hand. Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt”, skrev Patrick då på Instagram.

Nya bilderna på Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin

Annons

Nu är både Patrick och Bianca hemkomna från resorna och torsdagen tillbringade de med att dansa på Hallwylska, en av Stockholms trendigaste uteställen.

Detta visar Bianca upp i en story på Instagram.

PATRICK CEHLIN
BIANCA INGROSSO
Annons

FOTO: Stig Kenne/TT, Karin Törnblom/TT

Annons