LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så hölls Benjamin Ingrosso hemlig i Allsång på Skansen – SVT om kuppen

18 aug, 2023 
Johanna Talamo
wahlgren ingrosso
Sommarens Allsång på Skansen har lidit mot sitt slut och finalkvällen var minst sagt händelserik.
En händelse som stod ut var när Benjamin Ingrosso kom in under en allsång och överraskade en rejält chockad Pernilla.
Hur Benjamin lyckats hållas hemlig har ifrågasatts – nu ger SVT svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bårBrand logo
Här kollapsar David Ritschard under Allsång på Skansen – bärs ut på bår

Allsång på Skansen är slut för denna sommaren och därmed har Pernilla Wahlgren avklarat sin första säsong som allsångsledare. Finalkvällen var minst sagt händelserik och i det sista avsnittet för i år gästade Victor Leksell, Helen Sjöholm, David Ritschard, Samir & Viktor och norska artisten Dagny.

Pernilla Wahlgrens klar för nästa sommar

Finalavsnittet bjöd på många härliga framträdande och glädjeögonblick. En av dessa var under slutnumret då Pernilla Wahlgren avslöjade att hon kommer fortsätta som programledare.

Hon framförde den glada nyheten genom att hon summerade säsongen i en låt. I slutet av låten gav hon beskedet genom att sjunga.

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!

Pernilla Wahlgrens glädjande besked under finalavsnittet möttes av många positiva hejarop från publiken.

I kommentarsfältet på Pernillas Instagram har människor, även i efterhand visat sin uppskattning för att schlagerdrottningen nästa år kommer ta plats på Sollidenscenen.

Annons

”Pernilla, du har verkligen lyft programmet, ser fram emot nästa sommar”, hälsar en följare.

”Tack Pernilla för i sommar längtar till nästa. Blev jätteglad när du berättade att du leder Allsången nästa år. All kärlek till dig”, skriver en annan.

Så hölls Benjamin Ingrosso hemlig i Allsång på Skansen

Finalkvällen för sommaren Allsång på Skansen var som sagt, väldigt händelserik. En annan händelse som stod ut var när Pernilla blev även överraskad av sonen Benjamin Ingrosso när hans låt Allt det vackra var en av allsångslåtarna.

Då dök han plötsligt dök upp från ingenstans och sjöng den tillsammans med henne. Benjamin möttes då av en tårögd Pernilla på Sollidenscenen.

Hur Benjamin Ingrosso lyckats hållas hemlig har dock ifrågasatts. Det verkade som att Pernilla Wahlgren var ovetande om att han skulle närvara, men frågor gällande hur Pernilla inte sett sonen backstage eller under genrepet har dykt upp.

I ett meddelande till Hänt ger SVT nu svar på tal och menar att Benjamins närvaro faktiskt var en hemlighet och att Pernilla inte hade någon aning om det.

”Pernilla hade ingen aning om att Benjamin skulle närvara. Det var hemligt. Han närvarade inte på genrepet och gömde sig backstage utom synhåll för Pernilla innan han framträdde” skriver Haida Jamshidi, projektledare och exekutiv producent för SVT i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ANDREAS BARDELL / Aftonbladet / TT

Annons