LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren klar för nästa säsong av Allsången

15 aug, 2023 
Hanna Bolander
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har varit en uppskattad Allsångsledare.
Nu delar hon med sig av den glada nyheten att hon kommer fortsätta nästa år!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Finalavsnittet av Allsång på Skansen i ledning av den folkkära profilen Pernilla Wahlgren, bjöd i vanlig ordning på både underhållning och musik.

I det sista avsnittet för i år gästade inga mindre än Victor Leksell, Helen Sjöholm, David Ritschard, Samir & Viktor och norska artisten Dagny.

Det är Pernilla som hållit i tyglarna den här säsongen. Hon tog över facklan från Sanna Nielsen, vilket har väckt blandade reaktioner hos tittarna. Men Sanna passade på att hylla Pernilla då de båda gästade Tilde de Paulas talkshow.

– Du var så fruktansvärt bra och är, verkligen. Vi sitter och tittar på det varje tisdag!, sa Sanna då.

Pernilla håller i Allsång på Skansen även nästa år

Nu delar Pernilla med sig av det glädjande beskedet att hon kommer fortsätta som Allsångsledare även nästa år.

Annons

Det är under slutnumret I finalavsnittet av Allsång på Skansen avslöjar hon den glada nyheten att hon kommer fortsätta som programledare.

Hon uttryckte sin stora lycka för att få fortsätta upptaget då hon summerade säsongen i en låt.

Det är i slutet av låten som hon bland annat sjunger:

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!

Det var minst sagt inga ledsna miner på Sollidensscenen när Pernilla äntligen kunde bekräfta att hon kommer ta Allsångssuccén vidare även under nästa sommar!

Pernilla har minst sagt haft en händelserik första säsong av Allsång på Skansen, och hon har inte gjort någon besviken med hennes eminenta jobb som programledare!

Och det var minst sagt en händelserik kväll, bland annat gjorde popduon Samir & Viktor med Samir Badran och Viktor Frisk i spetsen sitt första uppträdande sedan 2019 efter deras nästan fyra års långa paus.

Annons

Pernilla blev även överraskad av sonen Benjamin Ingrosso när hans låt Allt det vackra var en av allsångslåtarna och han plötsligt dök upp från ingenstans och sjöng den tillsammans med henne. Det var en minst sagt tårögd Pernilla som stod på scenen tillsammans med Benjamin.

Även artisten David Ritschard föll oturligt ihop på scenen, och fick hjälp av läkare plats innan han till slut bars ut på bår.

Och vad skulle denna kvällen vara utan Pernilla som vår alldeles egna Allsångsledare? Absolut ingenting, och därför är vi väldigt glada att vi kommer få se henne igen nästa sommar!

Annons