LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Patrick Cehlin visar upp bilderna med Bianca Ingrosso

08 aug, 2023 
BIANCA INGROSSO, PATRICK CEHLIN
Bianca Ingrosso är nyligen hemkommen efter en månad i Spanien.
Under resan har hon synts en hel del med bland annat Patrick Cehlin, före detta hockeyspelare i NHL.
Här är bilderna som avslöjar umgänget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 28, har flytt den svenska regniga sommaren och istället tillbringat en månad på betydligt varmare breddgrader. Hon har främst befunnit sig på sitt älskade Mallorca, där hon även tillbringat stor del av sin uppväxt eftersom pappa Emilio Ingrosso, 58, bott där sedan 2002.

Under resan tog Bianca också en liten avstickare till Ibiza där hon mötte upp vänner som Alice Stenlöf, 27, och Donya Hosseini, 24. Men det var även några manliga vänner på plats, en av dem är ingen mindre än hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32. Patrick har nästan alltid synts vid Biancas sida på bilderna.

Annons

Patrick Cehlin har spelat hockey i NHL

Patrick Cehlin är en välkänd svensk hockeyspelare. Han spelade tidigare för Djurgårdens IF, och har ett förflutet i NHL.

Men för två år sedan var han tvungen att tacka för sig och lägga skridskorna på hyllan. Det var med stor sorg som han meddelade att hans kropp inte längre klarade av de hårda påfrestningarna på isen. Under hans karriär drabbades han av flera hjärnskakningar och när han slutade led han också av psykisk ohälsa.

Vid det laget var han tvungen att välja hälsan före karriären.

”Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa. Det är dags för mig att gå vidare i livet, hur jobbigt det än må vara så måste min hälsa komma i första hand. Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt”, skrev Patrick då på Instagram.

Annons

Bilderna på Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso

Ibiza är ett resmål som ligger Patrick varmt om hjärtat och han har åkt dit flera år i rad. Den här sommaren har han umgåtts med Bianca Ingrosso både på ön och på Mallorca, detta har han visat upp i flera filmer och bilder på Instagram.

På Instagram går Patrick under namnet @mrblondy och han har valt att dela med sig av klipp från resan till både Palma och Ibiza i sin "story-highlights".

BIANCA INGROSSO
Patrick har en "story-highligt" där han lagt upp bilder på Bianca och hennes vän Donya.
BIANCA INGROSSO
Annons
BIANCA INGROSSO, PATRICK CEHLIN
bianca ingrosso, patrick cehlin
Bianca och Patrick sitter bredvid varandra.
Annons
BIANCA INGROSSO
bianca ingrosso
Annons

FOTO: Andreas Fadum / TT, Instagram

Annons