ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför skjuter Karl Fredrik och fästmannen Petter upp bröllopet igen

08 aug, 2023 
Johanna Talamo
Karl Fredrik och Petter Kjellén
Karl Fredrik och fästmannen Petter Kjellén syns ihop i TV4:s program Karl Fredrik på Österlen. Paret har varit förlovade i två år med bröllop planerat till augusti 2024.
Nu berättar Karl Fredrik om ändringarna i bröllopsplanerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljenBrand logo
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljen

Karl Fredrik Gustafsson, 35, är den folkkära floristen som vi har fått följa i den egna tv-serien Karl Fredrik på Österlen.

Tillsammans med Karl Fredrik har vi även fått se fästmannen Petter Kjellén, 40 – programmet har blivit en stor tittarsuccé och lockar många besökare till gården dagligen.

Karl Fredrik och Petters bröllopsplaner

Kärleksparet har blivit populära bland svenska folket och många njuter av att få tips och råd kring hur man på bästa sätt sköter om sina blommor och växter.

På det privata planet har det även skett en hel del för Karl Fredrik och Petter, för två år sedan förlovade de sig men har ännu inte gift sig – de har tidigare berättat att bröllopet skjutits upp på grund av pandemin och annat som kom i vägen.

I en tidigare intervju med Hänt har paret delat med sig av de storslagna bröllopsplanerna som kommer att utspela sig under tre dagar i Italien.

– Ett rustikt slott med vacker utsikt, med stora olivträd och citrusträd, gärna en vingård i närheten. Så har vi en mingelfest på fredagen, där alla gäster får mingla runt och lära känna varandra, sen blir själva bröllopet och festen är på lördagen, kanske runt klockan två, sade Karl Fredrik då och fortsatte.

Annons

– Sen en härlig middag, gärna utomhus, sen är det dans till månen och stjärnornas sken. På söndagen blir det lite sovmorgon kanske, sen lite brunch. Som en fin avslutning.

Karl Fredrik om ändringarna i bröllopsplanerna

I en ny intervju med Hänt förklarar Karl Fredrik nu att de återigen kommer att skjuta på bröllopet, men bara litegrann. Nu är planen att det kommer äga rum i september i stället för augusti nästa år.

– De är uppskjutet litegrann, men bara litegrann. Tidigare har vi sagt andra eller tredje veckan i augusti nästa år men nu har vi sagt september för det kan ju bli väldigt varmt, säger Karl Fredrik.

Anledningen till det uppskjutna bröllopet beror på den extrema värmen som härjat i Europa fortsätter Karl Fredrik med att förklara.

Annons

– Vi har ju sett värmeböljan i Europa och september känns lite säkrare, det är ju inte roligt som sagt att ha 40 graders värme om man inte vill ha ett poolparty liksom.

Tidigare var det tänkt att Karl Fredrik och Petter skulle ha ett smokingbröllop, men för att vara på den säkra sidan gällande gästernas och deras egna komfort så har även denna detaljen ändrats.

– Så nu säger vi att i stället för smokingbröllop i augusti, så kör vi ett linnekostyms bröllop i september. Det är något vi även kommer kolla på när vi är ute och reser i höst, olika locations, säger Karl Fredrik.

FOTO: Johan Nilsson/TT/HÄNT TV

Annons