LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mannen som syns med Bianca Ingrosso – därför känner du igen Patrick Cehlin

25 jul, 2023 
Frida Eklöf
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso lever minst sagt singellivet fullt ut.
Hon befinner sig just nu på Ibiza med ett gäng kompisar.
En av männen som har dykt upp på flera bilder ihop med Bianca och gänget känner du kanske igen, här är varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28, njuter för fulla muggar av sommaren. På Instagram har vi under de senaste veckorna kunnat se hur hon varit i Palma tillsammans med kollegan och vännen Saga Frisk Sundberg för att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso.

Nu har Bianca rört sig vidare till Ibiza för att festa vidare med ett gäng vänner, bland annat är hon där tillsammans med kompisen Alice Stenlöf.

Han är mannen som syns med Bianca Ingrosso – därför känner du igen Patrick Cehlin

Det var för ungefär ett år sedan som Bianca och exet Phillipe Cohen gick skilda vägar efter en lång relation. Sedan dess har Bianca levt singellivet fullt ut.

Gänget som befinner sig på Ibiza tillsammans just nu verkar minst sagt ha det bra. Både Alice och Bianca uppdaterar Instagram flitigt med bilder och videor från resan.

Men det är inte bara de som är på Ibiza tillsammans, de hänger även en hel del med några andra killar. Och kanske är en av killarna som ofta dyker upp på bilder med Bianca någon som du känner igen?

Annons

Bianca är nämligen på resan tillsammans med den före detta ishockeyspelaren Patrick Cehlin, 31.

Patrick är ett välkänt namn inom hockeykretsar. Djurgårdenfostrade Patrick slog igenom i Stockholmsklubben i början av 2010-talet, vilket följdes av spel i NHL-lagets Nashvilles organisation. Men 2021 meddelade Patrick, som även spelat VM för Tre Kronor, att han var tvungen att avsluta karriären efter flera otäcka hjärnskakningar.

Bianca Ingrosso tillsammans med Patrick Cehlin
Annons
Annons

Bianca Ingrossos heta natt med den internationella mannen

Annons

I avsnittet berättar Bianca att hon trillade in i mannen precis som i en filmscen i en romantisk komedi och att han då frågat om hon var okej och sedan hängt med henne till bordet där hennes vänner satt.

Bianca fortsätter senare berätta om natten som de spenderade tillsammans.

– Det var en otrolig otrolig otrolig natt. När jag skulle åka hem från det här stället så såg han till och med mig från hotellrum och kom ut och bara "du behöver inte bära in dina väskor till bilen, jag hjälper dig", säger Bianca.

Hänt har sökt Patrick Cehlin.

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE

Annons