Penny Parneviks avslöjade om bröllopet – så sparade hon pengar

Penny har haft sitt bröllop i helgen med maken Douglas och efternamnet Murray kommer att bli hennes nya.
De höll i ett stort firande som nog kostade en hel del. Nu berättar tv-profilen om hur de sparade pengar.
0:26

Efter reklamen: Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

(0:26)

Slå på ljud

Tv-profilen Penny Parnevik, 25, har i helgen haft bröllop med maken, elithockeyspelaren Douglas Murray, 40. Även om paret gifte sig ”på riktigt” redan när tv-profilen var 22 år.

Penny och Douglas valde att ha sitt bröllopsfirande denna sommar eftersom de tidigare har varit en pandemi i världen och de inte kunnat samla familj och vänner på samma sätt. Men nu har de äntligen fått säga ja till varandra – framför sina nära och kära!

Deras "riktiga" giftemål skedde under en mer diskret tillställning i maj 2019, då vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Döpte sin dotter efter en golfbana

Penny och Douglas har två barn tillsammans, och det första barnet Atticus, 2,5, föddes bara några månader efter att paret hade gift sig. Bara ett år efter att Penny fött Atticus kom nyheten att hon väntar sitt andra barn, och under våren 2021 föddes dottern Pebble, 1.

Sanningen är att Pebble är döpt efter en golfbana. Och det är kanske inte så konstigt, med tanke på att Penny är dotter till golflegenden Jesper Parnevik, 57. Till tidningen Mama har Penny berättat om bakgrunden till dotterns namn:

– Så svårt att säga på svenska har vi insett, haha. Hon är döpt efter Pebble Beach i Kalifornien. Där har min pappa alltid spelat golftävlingar och min syster Philippas mellannamn är Pebble. Sen har jag och Douglas en superstark relation till Pebble Beach eftersom vi bodde så nära när vi bodde tillsammans i Kalifornien. Så namnet är efter Philippa, golf, och att vi älskar Pebble Beach! Det kändes som en självklarhet att hon skulle heta Pebble.

Så sparade de pengar till bröllopet

Att hålla i ett bröllop kan bli rätt kostsamt – med inköp av kläder, mat, inredning och festlokal. Självklart beror det på hur maffig tillställning man väljer att ha, men det verkar som om Penny och Douglas inte hållit tillbaka när de gäller deras stora bröllop på den lyxiga herrgården.

När de gäller vem som tjänar mest pengar av tv-profilen och elithockeyspelaren, så har Penny tidigare berättat om parets ekonomi när hon gästade Sofia ”PT-Fia” Ståhls podcast Ofiltrerat:

– Det är väldigt mycket pengar. Det är en så intressant grej för på ett sätt tycker jag att influensers, inte artister kanske, influensers, skådespelare, alla de här i underhållningsbranschen.. vi är överbetalda. Alltså det är helt sjukt att sjuksköterskor eller barnmorskor eller doktorer eller lärare inte liksom får tillgång till de här pengarna när de gör någonting så pass mycket viktigare, det är helt orimligt, säger Penny och fortsätter:

– Men å andra sidan tycker jag att det är skitballt att jag är 25, har två barn och tjänar mer än min man. Det tycker jag är lite coolt, och han tycker att det är coolt också, säger Penny.

Däremot sparade paret in en del pengar genom att inte anställa någon bröllopsplanerare – det var Penny själv som höll i planeringen. Det berättar hon på sin Instagram:

728162837 koppar kaffe behövs när du bestämmer att inte ha någon bröllopsplanerare och göra det själv”, skriver tv-profilen.

FOTO: TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!