LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom missen i Paradise hotel – därför är det tecknat

24 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Missen i Paradise hotel 2021
Den fjortonde säsongen av Paradise hotel är igång.
Men allt är inte som det alltid har varit – och nu förbryllas tittarna efter att programmet plötsligt går över i tecknat.
Här är sanningen bakom missen i produktionen!
Annons
Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"Brand logo
Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"

Äntligen är den fjortonde säsongen av Paradise hotel igång och redan under första veckan fick tittarna ta del av både drama och glädje inne på hotellet. Men allt är inte som det alltid brukar vara i årets säsong.

Det var i höstas som den tidigare programledaren Rebecca Stella, 35, avslöjade på Instagram att hon väljer att hoppa av uppdraget som ansiktet utåt för det populära realityprogrammet. Anledningen var att hon ville ha mer tid för familjen och inte behöva lämna sonen Dion, 3, och maken Manny Dion hemma i USA för de långa inspelningarna i Mexiko.

”Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”, skrev Rebecca Stella i inlägget då.

Nicole krävde att pojkvännen skulle få vara med

Istället är det nu influencern Nicole Falciani som tagit över rodret för programmet och styr skutan med fast hand. Redan efter castingen för rollen som programledare kände Nicole att uppgiften var helt rätt för henne.

Annons

– Efter castingen var jag ganska självsäker, jag tänkte så här "fan jag gjorde det här så bra". Så jag hade ju redan på förhand gått in med tankesättet att ”det klart jag ska få det”. Så det blev ju ingen mega-chock eftersom jag redan ställt in mig på att jag ska ha det, sa hon då, sa Nicole i en intervju med Hänt under pressträffen för programmet.

När det väl var dags för inspelning kände sig Nicole dock inte lika säker och krävde från produktionen att hon skulle få ta med sig pojkvännen Adem Berisha.

– Han fick vara med i karantän-livet. Han var med nästan hela tiden, han åkte hem lite tidigare än mig men han var där i stort sett hela tiden, sa Nicole under intervjun med Hänt.

Därför tecknas nya avsnittet

Nu möts tittarna av åter en förändring i programmet. Det är i onsdagens avsnitt som deltagarna plötsligt byts ut mot tecknade gubbar. Faktum är att hela avsnittet är tecknat från och med 20 minuter in i programmet och en bra bit framåt. För att förklara saken för tittarna har produktionen lagt in en liten ursäkt mitt i programmet:

Annons

”Någon ur produktionen glömde trycka på ”REC”. Ljudet spelades dock in.Följande bildscener är en rekonstruktion”, står det att läsa.

Så tecknades avsnittet i Paradise hotel

Missen är dock något som kanalen själva verkar nöjda med då produktionen löste problemet på ett fint och roligt sätt – även om allt inte riktigt är som det sägs i avsnittet.

”Vi skämtar om det i programmet med att 'någon hade glömt att trycka på REC'. Egentligen handlade det om att tekniken strulade så att vi inte plockade upp någon bild till ljudet. Detta medförde att produktionen fick tänka kreativt kring hur vi skulle lösa det, och resultatet blev en löst South Park-inspirerad tecknad version på 12 minuter av avsnittet”, skriver Susanne Nylén, presschef på NENT Group till Hänt.

FOTO: TT/NENT Group

Annons