PH-profilen avslöjar sanningen bakom triangeldramat

PH-profilen avslöjar sanningen bakom triangeldramat

Det hettar till rejält i slutet av kvällens avsnitt av ”Paradise hotel”. Nu avslöjar en av de inblandade, Robin ”Mos” Andersson, det hemliga spelet bakom sexsveket.

Det är ingen hemlighet att ”Paradise Hotel”-deltagarna Kristian Täljeblad, 26, och Anna Pankova, 20, föll för varandra under inspelningarna, och därefter blivit ett par. De har innan programstarten uttryckt sin oro för vad som kommer att ske under säsongen. Och nu verkar de som att det paret oroat sig för är här.

I kvällens avsnitt utvecklas nämligen ett triangeldrama mellan Kristian Täljeblad, Anna Pankova och Robin ”Mos” Andersson, 25. I slutet av programmet visar sig ”Mos” vara rejält sugen på Anna.

– Jag känner väldigt gott för Anna, det gör jag. Min magkänsla säger att Anna tyckt om mig. Jag tror att Anna är så pass öppen att hon inte bara vill vara med en kille här, säger han i programmet.

Och Anna, som inte riktigt verkar ha samma starka känslor för Kristian som han har för henne, verkar också kunna tänka sig en natt med ”Mos”, men är samtidigt orolig för vad Kristian ska tycka.

– Jag tycker om Robin. Jag hoppas bara att Kristian inte har riktiga känslor för mig, jag vill inte såra Kristian. Men samtidigt kan jag inte få känslor här inne. Det är omöjligt, säger hon i kvällens avsnitt.

Och visst verkar det som att Robin och Anna ligger med varandra när de tillbringar natten tillsammans – till Kristians högljudda frustration.

Men Anna har ju sagt att hon inte kan tänka sig att ligga i huset, för att hon inte vill ligga i tv.

Så, lågs det verkligen? Till Hänt säger Robin ”Mos” Andersson att det INTE lågs.

– Jag ska vara helt ärlig, jag tänker inte försvara mig, men jag lovar att vi inte låg. Vi juckade och hon höll i min… ja du vet och så bara juckade vi, säger Robin och fortsätter:

– Fan vad de har vinklat det sjukt, de får det att se ut som att jag och Anna pratar med varandra för första gången.

”Mos" menar att produktionen medvetet klippt det så att det ska se ut som att han och Anna knappt pratat tidigare.

Det ena leder till det andra...

Det ser ut som att det sker att det liggs mellan Robin ”Mos” Andersson och Anna Pankova i kvällens avsnitt. Men inget fullbordat samlag skedde, enligt ”Mos”.

Kristian Täljeblad är minst sagt frustrerad i kvällens avsnitt.

... Så pass frustrerad att kuddar kastas,

Enligt Robin var det allt annat än första gången de båda pratade.

– Jag och Anna var mycket mer på varandra än vad hon och Kristian var. De har valt att inte ta med någon av gångerna när jag och Anna pratar och gosar, säger han och skickar samtidigt en passning till produktionen.

– Jag tycker det är drygt av dem.

Han berättar att natten med Anna inte gav honom någon ångest, men att han ångrar att han veckan efter berättade att de bara kysstes.

– Jag tyckte bara att det var onödigt för alla andra att veta och då blev det att jag ljög istället.

Natten ska dock inte skadat hans relation med Kristian.

– Vår relation har inte påverkas alls egentligen, jag gillar honom och vi umgås någon gång då och då men inte alls mycket privat.

Till Fanny Lyckeke, 20, som han varit med tidigare i huset, var han väldigt öppen med sin inställning från början.

– Mot Fanny var jag väldigt ärlig och öppen från början, jag sa till henne att inte få känslor för mig för jag visste att jag skulle hålla på med andra, säger han och kritiserar sedan de nya deltagarna:

– De nya är alldeles för medvetna om kamerorna och då blir de inte roligt, man måste släppa det och bara släppa loss!

Hänt har sökt Anna Pankova och Kristian Täljeblad, som avböjer att kommentera kvällens avsnitt.

KOLLA OCKSÅ:

Kristian Täljeblad och Anna Pankova visar upp kärleken från Paradise Hotel
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Bilden som avslöjar Smail och Emmas hemliga romans i Paradise Hotel

LÄS OCKSÅ: PH-parets rädsla inför programmet: ”Jobbigt att se”

Foto: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN