LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

PH-parets rädsla inför programmet: "Jobbigt att se"

06 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Paradise hotel"-deltagarna Kristian Täljeblad och Anna Pankova föll för varandra under inspelningarna av årets säsong. Men inför programmet är de båda oroliga över vad de ska få se den andra göra och säga i tv-rutan.
Annons

I somras avslöjade TV3 att ”Paradise hotel”-profilen Kristian Täljeblad, 26, återvänder till dokusåpan för en ny säsong i hösttillsammans med flera andra kända ansikten. Programmet spelades in redan i våras och sedan dess har han varit ihop med en av säsongens kvinnliga deltagare, Anna Pankova, 20.

Kärleksparet har bland annat flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm och startat en gemensam Youtube-kanal, och de har berättat om hur de tvingades att hålla sin relation hemlig. Inför att programmen ska sändas berättar de nu båda om sin starka oro för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi kommer att kolla på programmet tillsammans och jag tror inte att jag kommer att bli besviken på Anna. Men jag vet ju samtidigt att någon gång kommer jag att få se eller höra saker som inte känns jättekul. Jag vet att något avsnitt kommer att bli jobbigt att se, säger Kristian Täljeblad och fortsätter:

Annons

– Ens känslor förändras ju också under tidens gång, sådant som inte var så jobbigt när det hände där och då kanske jag tycker är jobbigt att se nu. Vi har ju en annan relation till varandra nu än vad vi hade då.

De båda tror att det kommer att bli jobbigt att se när de flirtar med andra deltagare i programmet – på varsitt håll.

– Man får försöka tänka att då var då och nu är nu. Vi har pratat igenom allt vi har gjort där inne säkert tre gånger, och gått vidare från det. Vi älskar varandra, vi är tillsammans och vi bor ihop. Det kan man inte bara kasta bort för att man blir sur över något på tv. Då får man kämpa lite grann och stå ut med det som händer, säger han och fortsätter:

Annons

– Vi vet ju att det här är vad vi har gett oss in på och vi vet att det finns en risk att man blir ledsen. Om man gör slut efter att ha sett några avsnitt på tv är nog inte det man har äkta. Då är man inte kär på riktigt.

Anna Pankova nickar och fyller i:

– Och vi är väldigt, väldigt kära på riktigt. Jag tror inte att programmet kommer att sära på oss. Man får ändå tänka att det trots allt var “Paradise hotel” som gjorde att vi träffade varandra, säger hon.

Foto: TV3, Instagram

Annons