LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Paradise Hotel-jokern Emelie ”Diddi” Didriksson styrde parceremonin totalt – firade med att lägra Adrian Montin

16 sep, 2015 
AvMikaela Råberg
I Paradise Hotels nionde avsnitt kröntes Jonathan Hermansson till ”fittmästare” och vann därmed immunitet till sin partner Emelie Tornström. Men det var den nya deltagaren Emelie ”Diddi” Didriksson som hade den verkliga makten under parceremonin.
Annons

Paradise Hotels tredje vecka, ”Skolveckan”, inleddes som bekant med att Emelie ”Diddi” Didriksson svepte in på hotellet som en stormvind och hennes attityd och framåtanda sågs inte med blida ögon av de andra deltagarna.

Oturligt nog för dem fick hon immunitet och alla tjejer – med undantag för Josefine Caarle och Emma Andersson som också hade försetts med immunitet – riskerade att åka ut.

I avsnitt nio fick de dock en chans att vinna egen immunitet. Inom ämnet sex och samlevnad fick Jennifer Alabis och tvillingarna Emelie och Sofie Tornströms partners Oliver Strige, Jonathan Hermansson och Johnny Edlind utföra ett prov. Kvinnlig anatomi stod på schemat, något som vissa kände mer för än andra.

– Yes, en fitta alltså, det grejer jag, säger Jonathan självsäkert när han möter bilden på könsorganet, medan Johnny mest såg förvirrad ut.

– Det är den konstigaste jävla bild jag någonsin sett i hela mitt liv!

Annons
Det kvinnliga könet ledde till förvirring hos Johnny Edlind. Foto: TV3
Det kvinnliga könet ledde till förvirring hos Johnny Edlind. Foto: TV3

Oliver kom av sig helt och myntade ett nytt ord:

– Äggmuskulator?

Flest rätt på kortast tid fick till slut Jonathan som vann immuniteten till Emelie – och han var riktigt stolt.

– Då lägger jag till fittmästare på mitt fucking cv. Alltså när folk får se mitt cv kommer jag få vilket jävla jobb jag vill. Alltså det är totalt jävla överlägset att ha fittmästare på cv:t!

Okej, om du säger det så.

Jonathan Hermansson såg vinsten som en seger. Foto: TV3
Jonathan Hermansson såg vinsten som en riktig seger. Foto: TV3

När parceremonin inleddes var en majoritet av deltagarna immuna och låsta med varandra; Robin ”Mos” Andersson med Josefine, Adrian Montin med Emma och Jonathan med Emelie.

Annons

När det blev Diddis tur förde hon stegen mot Johnny och programledaren Malin Gramer förklarade att Sofie och Jennifer därmed båda var tvungna att ställa sig hos Oliver, som fick avgöra det hela.

Både Jennifer Alabi och Sofie Tornström valde Oliver Strige. Foto: TV3
Både Jennifer Alabi och Sofie Tornström valde Oliver Strige. Foto: TV3

Trots att Oliver tidigare sagt att han nog skulle få roligare med Sofie valde han Jennifer och Sofie fick ta ett tårfyllt farväl till gruppen.

Men the show must go on och Sofie hann knappt lämna hotellet förrän festen var igång.

Och festen, ja, festen var som ett helt vanligt PH-party. Paraplydrinkar, juckdans på bordet, i sofforna, masshångel och avslut i sängkammaren.

Annons
0004
Emelie “Diddi” Didriksson fick till det med Adrian Montin efter festen. Foto: TV3

Diddi – som hela veckan tjatat om hur sexig Adrian är – kammade hem jackpot och kunde framåt småtimmarna bocka av honom från sin to do-lista.

– Det var typ det mysigaste som hänt detta fucking år liksom, man fick verkligen äkta jävla kärlek. Det var skitmysigt, säger hon.

Adrian å andra sidan var inte fullt lika entusiastisk:

– Sex är sex.

Adrian
För Adrian Montin är det ingen stor grej att ligga. Foto: TV3

De har hittills tvingats lämna Paradiset:

Chris Mercado

Mette Elofsson

Victoria Holmdahl

Frida Westman

Sofie Tornström

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons