Efter att ha kysst Martin Melin bestämde sig Paow - Nu är hon "In a relationship"

Singellivet blev en kort historia för "Paradise Hotel"-stjärnan Paulina "Paow" Danielsson. För Hänt avslöjar hon att PT:n Marcus nu officiellt är hennes pojkvän.

För ett par veckor sen överraskade Paulina Paow Daniellson, 21, sina bloggläsare med nyheten om att hon lämnat det osunda levernet bakom sig och hakat på hälsotrenden. Bilder på råbiffar byttes ut mot ekologiska produkter och högklackat ersattes mot träningsskor.

– Har äntligen börjat träna! Har ju försökt komma igång med det väldigt länge. Men råkade bumpa in i en PT på Stockholmsveckan som verkligen har peppat mig till att börja! skrev hon på sin blogg efter partyveckan på Gotland.

Nu är Paow och PT:n Marcus officiellt ett par. Foto: Micael Engström.

Kort därpå dök hon upp på Rockbjörnen tillsammans med en mystisk kille som hon presenterade som sin PT Marcus Sühr, 25. När Hänt anade en attraktion avslöjade “Paradise Hotel“-stjärnan att de inte enbart ägnat sig åt traditionell träning. I relationen förekom det även andra fysiska aktiviteter.

– Vi tränar väldigt mycket hemma om man säger så, svarade Marcus på frågan om de var ett par.

På Kristallen-galan hånglade sen Paulina uppmärksammat med Martin Melin, 48.

– Ja, vi hånglade, men det var mer av en utmaning, sa hon till Hänt.

Förvisso rörde det sig om en harmlös lek, men kanske fick det PH-profilen att ägna Marcus en extra tanke. För även om de i stort sett varit med varandra dygnet runt har det dröjt innan de kallat varandra för pojk- och flickvän. För Hänt berättar Paulina nu exklusivt att kärleksrelationen är ett faktum.

https://instagram.com/p/7Rhy7BCuVO/

– Vi är tillsammans, avslöjar en nykär Paow.

Heta PT:n Marcus singelliv är nu ett minne blott. På Instagram har hon lagt upp en pussbild med en stämpel i form av hashtaggen “pax”.

Vi förmodar att ensamrätten enbart gäller som pojkvän och att hon i fortsättningen delar med sig av Marcus som PT.

ANDRA LÄSER OCKSÅ:

Hänt-TV på Rockbjörnen: Måns Zelmerlöw om singelsommaren och hur man får honom på fall

Frida Westman gick loss på tvillingarna i tosdagens Paradise Hotel: “Jag vill bara bajsa på dem!”

De Vet Du om David Hellenius bränna: “Definitivt soldusch”