TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Roliga timmen blev sexiga timmen i tisdagens Paradise Hotel: "Hermansson hade 23 procent stånd!"

15 sep, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
I avsnitt åtta av "Paradise Hotel" skulle deltagarna anordna roliga timmen på order av deras "lärarinna", jokern Emelie "Diddi" Didriksson. Mycket stod på spel eftersom vinsten var immunitet!
Annons

Nya jokern, kedjerökande och högljudda skåningen Emelie “Diddi” Didriksson, 23, var inte populär när hon gjorde entré i gårdagens avsnitt, eller som Emelie själv sammanfattar det i sin blogg:

– Jag körde i en extra växel när jag kom in och det blev alldeles för mycket.

Emelie kände sig framförallt hotad av Oliver Strige, 21, som hon uppfattade ville ha ut henne.

När Oliver fick höra att Emelie snackade om honom med de andra deltagarna blev han orolig över sin egen framtid i programmet.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 14.13.40
Oliver kände sig illa tvungen att be om ursäkt till Emelie för att han hade snackat skit om henne. Foto: TV3

– Jag vill ju vara den snälla killen som inte vill någon något ont. Jag vill inte spela spelet, så jag försöker ju vara på god fot med de flesta, förklarade han och fortsatte:

– Jag får väl be om ursäkt… jag får väl ljuga för henne eller något. Hur fan ska jag kunna säga någonting som är positivt om henne, jag kommer inte på någonting. Jag får väl tänka på någon jag tycker om och typ förklara hur jag känner för den personen, och få henne att tro att jag menar henne…

Annons

Så Oliver vill inte “spela spel”, men ljuger gärna för att få någon på sin sida? Klockren logik.

Stämningen blev däremot mycket bättre när det var roliga timmen på schemat!

Alla par hade fått i uppgift att arrangera sin roliga timme. Johnny Edlind, 21, och Sofie Tornström, 21, anordnade leken “Stånd or die!” där tjejerna skulle jobba upp stånden på sina partners.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 10.58.37
Johnny kontrollerade Jonathan Hermanssons stånd. Foto: TV3

Leken flamsades mestadels bort, men vinnaren blev ändå Jonathan “Herman” Hermansson, 24, som lyckades få till en halverrigerad penis med hjälp av sin partner Emelie Tornström, 21.

– Herman hade kanske 32 procent stånd… eller äh, det var fan för mycket. 23 procent stånd, konstaterade Johnny efter tävlingen.

Men trots att Jonathan halade upp sin Petter-Niklas med en fjärdel räckte inte det för att imponera på lärarinnan Diddi som utsåg Robin ”Mos” Andersson, 23, och hans partner Josefine Caarle, 19, till vinnare av roliga timmen och de fick därför immunitet.

Annons

Mos och Josefine anordnade “Skolgårdsstafett” där en av grenarna bestod av att röka en cigarett så snabbt som möjligt till Adrian Montins, 23, förlust. Han spydde nämligen…

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 14.44.16
Adrian fick inte behålla maginnehållet efter den snabbrökta ciggen. Foto: TV3

– Jag drog i mig en hel cigg på 20 sekunder så jag mådde jävligt dåligt, förklarar Adrian efteråt.

I avsnittet kallade även Diddi till klassråd där alla hade möjlighet att lufta sina åsikter och ställa frågor.

Diddi fick bland annat frågan om vem hon skulle vilja ligga med i paradiset och svaret blev självklart: Adrian.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 15.03.16
“Alla vill knulla med mig” slog Adrian fast efter Diddis avslöjande. Foto: TV3

Adrian själv tog det med ro.

– Det är en gó brud som man kan mysa lite med och ha kul med, men när det kommer något bättre så hoppar jag vidare, konstaterade han krasst.

Annons

Tisdagens avsnitt avslutades med att Diddi fick immunitet och det blev ännu en gråtfest när Bette Midlers, 69, tryckarklassiker “The rose” spelades i högtalarna. Bilden av en rödgråten Mos kommer för evigt vara fastbränd på våra näthinnor.

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 15.11.19
Robin “Mos” Andersson var en av deltagarna som inte kunde hålla tillbaka tårarna. Foto: TV3

Nu undrar alla: Kommer deltagarna komma till sans inför nästa avsnitts parceremoni? Och kommer Diddi få ligga med Adrian?

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons