LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gråtfest i "Paradise Hotel" efter att Sofie Tornström pussat på Jonathan Hermanssons pung

14 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
I avsnitt sju av "Paradise Hotel" var det dags att damma av historiekunskaperna. Några hamnade i skamvrån och andra fick gå på klassfest – där det dock snabbt blev barnförbjudet.
Annons

Deltagarna sattes på prov, bokstavligt talat, i måndagens avsnitt av “Paradise Hotel”.

Emelie Didriksson kom in som lärarinna och som första utmaning gav hon de övriga ett oförberett historieförhör. Viktiga händelser som Kalmarunionens upplösning, Justin Biebers födelsedatum och rökförbudet på svenska krogar skulle förses med rätt årtal, och som väntat var det riktigt underhållande.

Skärmavbild 2015-09-14 kl. 13.56.35
Skolveckan började med en rejäl utmaning för deltagarna. Foto: TV3

Eller vad sägs om de här funderingarna:

John F Kennedy, vem är det? Är det han “I have a speech”? (Oliver Strige)

Annons

– Vasaskeppets första seglats, det kan ju ha varit 2005. (Adrian Montin)

– Den första människan på månen kanske är 2009? (Sofie Tornström)

– Första mannen på månen då? Tror vi att det är 1500 eller längre tillbaka? (Josefine Caarle)

Trots vissa mindre lyckade gissningar vann Emma Andersson och Adrian, med tio av femton rätt, och Oliver och Jennifer Alabi kom tvåa med sju rätt. De övriga paren lyckades skrapa ihop fem rätt var.

Genom en stenhård utslagsfråga, där Jonathan Hermansson lyckades komma närmast det år Gustav Vasa blev kung i Sverige med en stabil gissning på 1756, blev det till slut Robin “Mos” Andersson och Josefine som fick bära dumstrutarna och avstå från kvällens klassfest.

Skärmavbild 2015-09-14 kl. 14.11.39
Josefine Caarle i sin dumstrut. Foto: TV3

Lärarinne-Emelies personlighet gick inte hem hos killarna, som tyckte att hon snackade för mycket. Men kvällens stora skandal stod Jonathan Hermansson och tvillingarna för. Efter att Jonathan valt att bilda par med Emelie Tornström har de ju kommit varandra väldigt nära, men tydligen räckte det inte med en av systrarna. En full och glad Herman erbjöd Sofie att pussa på hans pung, för som han själv sa:

Annons

– Jag tar ju hand om min pung, den är renare än ett finger.

Skärmavbild 2015-09-14 kl. 14.13.42
Sofie Tornström pussade på Jonathan Hermanssons pung. Foto: TV3

Pungpussen gick dock inte hem hos Emelie som grät ut hos Mos.

Emelies ilska över händelsen fick Herman att bryta ihop i tårar, vilket sedan smittade av sig på Adrian som också började tokböla. Snacka om gråtfest.

Skärmavbild 2015-09-14 kl. 14.16.28
Adrian Montin och Jonathan Hermansson grät ikapp. Foto: TV3

Men dramat var inte slut där! Det visade sig nämligen att Emelie, enligt henne själv, överdrivit sin reaktion. Hon och Herman har tidigare pratat om att hon och Sofie borde fejkbråka för att lura de andra deltagarna, och nu valde alltså Emelie att sätta planen i verket. Herman var dock inte imponerad.

Annons
Skärmavbild 2015-09-14 kl. 14.22.20
Jonathan Hermansson uppskattade inte Emelie Tornströms fejkade(?) utbrott. Foto: TV3

– Jag tyckte inte att det var en rolig grej att Emelie drog det till den nivån. Jag gillar inte att såra folk som sagt och det kändes inte bra för min del. Hon kunde ha berättat att det var en del av planen. Jävligt kasst gjort av henne, sa Herman.

Frågan är om det verkligen var en del av planen…?

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons