LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Robin ”Mos” Andersson trotsade grabbpakten – men Jonathan Hermanssons kåtslag var den riktiga snackisen i ”Paradise hotel”

09 sep, 2015 
AvMikaela Råberg
Vecka nummer 2 i paradiset har nått sitt slut. Avsnitt 6 var ett händelserikt sådant med en bra blandning av pakter, backstabbing, parceremoni, fest och lite action under täcket.
Annons

Den andra veckan i Paradise Hotel avslutades i vanlig ordning med en parceremoni och efter tvillingarna Emelie och Sofie Tornströms entré i måndags stod det klart att det var två tjejer som skulle åka ut.

Under avsnittets gång blev tjejerna allt mer stressade – eller som de själva beskrev det: ”fucking jävla piss-nervösa” – över att kanske få lämna paradiset.

Frida Westman uttalade återigen sitt hat mot tvillingarna och bestämde sig för att hugga PH-bästisen Josefine Caarle i ryggen och välja hennes förstahandsval, Robin ”Mos” Andersson. Så mycket för vänner före killar…

Frida_Mos
Frida Westman såg Robin “Mos” Andersson som sin räddning. Foto: TV3

Den sluge spelaren Adrian Montin kallade till killmöte och försökte övertala Mos att välja Frida före Josefine, men Mos hade en egen agenda.

Annons

Emma Andersson och Emelie stod som bekant immuna och därmed säkra med sina partners Adrian och Jonathan Hermansson i ceremonin. Efter att resterande tjejer – uppklädda till tänderna, med löshåret borstat, makeupen fixad och på höga klackar – stapplat till sina önskade partners stod Jennifer Alabi med Oliver Strige, Sofie med Johnny Edlind och Josefine med Mos. Inte helt oväntat ställde sig även Victoria Holmdahl och Frida hos honom, men han trotsade grabbarna, och främst Adrian, och valde med hjärtat: Josefine. Frida och Victoria fick alltså checka ut från Paradiset – för gott?

Mos följde sitt hjärta i parceremonin. Foto: TV3
Mos följde sitt hjärta i parceremonin och räddade kvar Josefine. Foto: TV3

På efterföljande fest uttryckte killarna sin förståelse för Mos val, men bakom hans rygg var det tydligt att de tappat förtroendet.

Annons

– Han är ju lite finare i kanten, han kan hålla sig till sina räkor och vin, säger en upprörd Adrian till kameran.

Jonathan var märkbart glad över sin partner Emelie och önskade få lite action när lamporna slocknat. Han berättade att han var “så kåt att han kan köra in kuken genom väggen”. Mer beskrivande än så blir det knappast, men han fortsatte:

– Potensen är på sin topp och jag hoppas att jag får dela ut det stora åkpasset.

Jonathan Hermansson ville få till det med Emelie Tornström. Foto: TV3
Jonathan Hermansson ville få till det med Emelie Tornström. Foto: TV3

Och mycket riktigt, när mörkret föll och paren retirerat till sina respektive rum fick Jonathan hångla med Emelie under täcket, men det slutade där.

Annons

Emelie hade lingonvecka, något som Jonathans potens tydligen inte pallade med…

Potens
Det blev inte något gupp under täcket. Och ja, Emelie pratar alltså om Jonathans disco-stick. Foto: TV3

Ridå.

De har tvingats lämna Paradiset hittills:

Chris Mercado

Mette Elofsson

Victoria Holmdahl

Frida Westman

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons