LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Storbråk i måndagens "Paradise Hotel" – Robin "Mos" Anderssons dubbelspel avslöjades

08 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
Dubbeltrubbel var ordet när ett tvillingpar klädda som cirkusdirektörer dök upp i måndagens "Paradise Hotel", avsnitt 4.
Annons

Allt ställdes på sin spets i måndagens avsnitt av “Paradise Hotel” när enäggstvillingarna Emelie och Sofie Tornström gjorde entré som cirkusdirektörer. Kanske inte helt oväntat kände sig tjejerna hotade, medan killarna jublade.

– Jag kände lukten av stånd i rummet, som Jonathan Hermansson uttryckte det.

Hermansson gick segrande ur cirkustävlingen, efter att ha bjudit på en minst sagt lättklädd show. Som pris fick han flytta in i Ocean tillsammans med tvillingarna, och hans tidigare partner Josefine Caarle blev därmed singel och fick flytta in i Solo.

Emelie och Sofie Tornström höll ordning i manegen. Foto: TV3
Emelie och Sofie Tornström höll ordning i manegen. Foto: TV3

Under festen spårade det hela ur och Robin ”Mos” Anderssons dubbelspel avslöjades. Hans partner Frida Westman fick reda på att han sagt till tvillingarna att han var beredd att byta ut Frida, och Josefine fick veta att han svikit hennes förtroende och berättat för Adrian Montin att Mos och Josefine legat med varandra.

Annons

Dessutom finns det helt klart något mellan Mos och Emelie, och enligt Mos själv har de haft sex innan tiden i huset. Spännande!

Robin "Mos" Andersson har en tuff kväll. Foto: TV3/ Johnny Wohlin
Robin “Mos” Andersson hade en tuff kväll. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

Kaoskvällen eskalerade i att alla vände sig mot Mos, ivrigt påeldade av Adrian som tidigt förklarat för tittarna att han är där för att spela spelet hela vägen. Avsnittet avslutades med att Mos bad produktionen att skicka hem honom.

– Låt honom åka hem, han har ljugit för varenda jävel här inne, sa Adrian.

Det återstår att se om Mos väljer att lämna huset, eller om han ångrar sig när han nyktrat till. Skulle han välja att hoppa av blir det ännu en seger för Adrian, som lyckades slå ut två personer redan första veckan.

Emelie och Sofie må ha fått rollen som cirkusdirektörer, men än så länge är det Adrian som håller i trådarna i Paradiset.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons