LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Eric Saades ex Emma i nya Paradise Hotel: "Botten upp när jag festar"

28 aug, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Sprit, sex, intriger och fylla - även i år. När Paradise Hotel drar i gång är det inga undantag.
Annons

Kistsex, orgier och en omtalad pungfest är det vi minns starkast från fjolårets “Paradise Hotel“. Men enligt programledaren Malin Gramer, 37, överträffar den kommande säsongen alla tidigare upplagor. När den sjunde vändan drar i gång måndag 31 augusti har det inte direkt snålats på varken alkohol, sex eller fylla. Deltagaren Emma Andersson, 21, kommer inte ens ihåg allt hon gjort.

Emma. Foto: TV3/ Johnny Wohlin
Dansaren Emma från Helsingborg ger sig nu in i rävspelet. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

– Jag är en liten svamp. Jag tar shots, Jägerbomb, det är botten upp när jag festar. Det finns vissa kvällar som jag inte minns, erkänner hon för Expressen.

Till skillnad mot de andra deltagarna har Emma Andersson en viss mediaerfarenhet sedan tidigare då hon är ex till popstjärnan Eric Saade, 24. När paret som var tillsammans i drygt två år gjorde slut strax innan jul förra året flyttade Emma ut ur lägenheten på Kungsholmen.

Annons

– Jag har haft två långa förhållanden och alltid sagt att jag aldrig skulle vara med i en dokusåpa. Men när det tog slut mellan oss i november så sa min kompis Jasse (Jasmine Gustafsson, 20, som var med i förra årets säsong) att jag skulle söka till ”Paradise”. Sen kom jag med och så åkte jag i mars.

emma-andersson
Emma Andersson, ex-sambo med Erik Saade är en av deltagarna i “Paradise Hotel”. TV3/ Johnny Wohlin.

Emma, som ursprungligen kommer från från Helsingborg, delar nu lägenhet tillsammans med ”Ex on the beach”- deltagaren Elin Hagberg, 20, som även är tvillingsyster med ”Paradise Hotel”-vinnaren Eric Hagberg.

 

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons