Eric Saades ex Emma i nya Paradise Hotel: "Botten upp när jag festar"

Eric Saades ex Emma i nya Paradise Hotel: "Botten upp när jag festar"

Sprit, sex, intriger och fylla - även i år. När Paradise Hotel drar i gång är det inga undantag.

Kistsex, orgier och en omtalad pungfest är det vi minns starkast från fjolårets “Paradise Hotel“. Men enligt programledaren Malin Gramer, 37, överträffar den kommande säsongen alla tidigare upplagor. När den sjunde vändan drar i gång måndag 31 augusti har det inte direkt snålats på varken alkohol, sex eller fylla. Deltagaren Emma Andersson, 21, kommer inte ens ihåg allt hon gjort.

Emma. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

Dansaren Emma från Helsingborg ger sig nu in i rävspelet. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

– Jag är en liten svamp. Jag tar shots, Jägerbomb, det är botten upp när jag festar. Det finns vissa kvällar som jag inte minns, erkänner hon för Expressen.

Till skillnad mot de andra deltagarna har Emma Andersson en viss mediaerfarenhet sedan tidigare då hon är ex till popstjärnan Eric Saade, 24. När paret som var tillsammans i drygt två år gjorde slut strax innan jul förra året flyttade Emma ut ur lägenheten på Kungsholmen.

LÄS MER: Allt om Paradise Hotel

– Jag har haft två långa förhållanden och alltid sagt att jag aldrig skulle vara med i en dokusåpa. Men när det tog slut mellan oss i november så sa min kompis Jasse (Jasmine Gustafsson, 20, som var med i förra årets säsong) att jag skulle söka till ”Paradise”. Sen kom jag med och så åkte jag i mars.

emma-andersson

Emma Andersson, ex-sambo med Erik Saade är en av deltagarna i “Paradise Hotel”. TV3/ Johnny Wohlin.

Emma, som ursprungligen kommer från från Helsingborg, delar nu lägenhet tillsammans med ”Ex on the beach”- deltagaren Elin Hagberg, 20, som även är tvillingsyster med ”Paradise Hotel”-vinnaren Eric Hagberg.

 

Andra läser också:

Playboymodellen påstås vara Justin Biebers nya flickvän

Paow dejtar sin PT: ”Vi tränar väldigt mycket hemma – om man säger så”

Starkare, snyggare och slugare – Här är de nya “Paradise Hotel”-deltagarna

FRÅN FÖRSTASIDAN