Paradise hotel-Arvid avslöjar: Det föll jag för hos Bella

Arvid och Bella
Arvid Stenbäcken och Bella Andersson är ett par efter att ha träffats i Paradise hotel. I podcasten Vad har Hänt? berättar Arvid vad han föll för hos sin nyblivna flickvän.
Annons

Arvid Stenbäcken, 26, är tillbaka på hotellet i Mexiko för en andra omgång som medverkande i realityserien Paradise hotel på TV3. Väl inne i huset fattade han snabbt tycke för Gabriella ”Bella” Andersson, 24.

Annons

– Först fick jag upp ögonen för Bella och vi klickade jävligt bra. De har svårt att ta med det eftersom de har 45 minuter på 10, 11 deltagare, men vi satt och pratade i timmar varje dag jag och Bella. Så vi kom varandra nära, säger Arvid i podcasten Vad har Hänt?

När realitystjärnan kom in i programmet stod Bella redan med Jesper Bengtsson, men med tiden kom Arvid allt närmare Bella, både spelmässigt och på ett personligt plan. Arvid och Bella blev aldrig ett par under inspelningarna, utan det dröjde innan de faktiskt gick in i en kärleksrelation.

Dramatisk start på relationen

Arvid beskriver det som att det var mycket fram och tillbaka och att de under en tid inte hördes alls. Men så för bara några veckor sedan tog de beslutet att bli ett par.

Annons

Samtidigt som Arvid beskriver vad han föll för hos flickvännen, avslöjar han att han i efterhand insett att hon hade andra sidor än han visste om innan.

– Det som jag tyckte var så jävla nice med henne var det att dels att hon var så, nu har man fått se andra sidor utanför huset visserligen, men hon var så lugn och sansad inne i programmet. Alltså hon var så, väldigt så omtyckt, säger Arvid och fortsätter:

– Alltså hon kan ju säga ifrån på ett annat sätt utanför huset, det kan jag säga.

Men att Bella skulle vara hetlevrad märks knappas hittills i programmet där hon hållit sig utanför stora konflikter. Enligt Arvid handlar detta om att flickvännen är en väldigt duktig spelare.

– Hon har skällt ut mig efter noter och det är med all rätt i vissa lägen men tro mig, hon var en duktig spelare. Det måste jag säga, säger Arvid.

Annons

”Sticker i folks ögon”

Men att bli ett par i realityserie-världen kommer heller inte bli enkelt.

– Nu när vi bestämt oss för att det är hon och jag, mycket har det handlat om att man varit osäker på varandra eller kanske hon har varit osäker på mig och mycket saker cirkulerar du vet. Det känns som att så fort man kommer in i den här världen, det känns som att många gör allt för att försöka förstöra för en. Det sticker i andras ögon typ ifall det går bra för en i en relation, säger Arvid.

Realityprofilen menar att han vet att det finns de som kommer försöka att prata illa om honom inför Bella när vissa delar av säsongen kommer visas.

– Alla som får nys om det vill gärna ha en åsikt om det och jag säger det, jag vet mycket väl vad jag har att förvänta mig nu den här säsongen. Det kommer bli… alltså folk kommer säkert att försöka snacka ner mig inför henne och vice versa. Så är det, säger Arvid.

Har ni förberett varandra på detta?

– Ja, det har vi gjort. Det enda vi har sagt är att vi är bättre än så och vi får inte låta det påverka oss, säger Arvid.

Annons

Hör allt om när Arvid Stenbäcken berättar om sitt förhållande med Bella i vår podcast Vad har Hänt? – spola fram till 31:00 i avsnittet ”Att bli kär på Paradise Hotel”. Du hittar podcasten här!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT, Maja Suslin / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…