Arvid om stormiga förhållandet med Bella efter Paradise hotel

Arvid stenbäcken om stormiga relationen till Bella Andersson efter paradise hotel

Arvid Stenbäcken och Gabriella "Bella" Andersson träffades i de nya säsongen av Paradise hotel och är idag ett par. I podcasten "Vad har Hänt?" berättar Arvid om den stormiga vägen dit.

Ännu en säsong är igång av populära realityserien Paradise hotel på TV3 och skolveckan har precis nått sitt slut. Arvid Stenbäcken, 26, har synts i en tidigare säsong av programmet, men är en av dem som återigen checkat in på hotellet.

Han kom till hotellet några dagar efter de första deltagarna och insåg till sin besvikelse att hans kompis stod med den tjej han direkt fattade tycke för, nämligen Gabriella Andersson, 24.

– Direkt när jag kom in i huset så såg jag ju en tjej som heter Bella och bara ”fan vad snygg hon var”, men hon var med Jesper Bengtsson och det var ju min polare. Så jag bara ”fuck, hon är förbjuden frukt!”, säger Arvid i podcasten Vad har Hänt?.

Arvid avslöjar att tittarna under säsongen kommer se honom och Bella komma allt närmare varandra.

– Hon var så jävla snygg, och så kom vi bra överens. Vi pratade, och så sov vi. Alltså vi pratade hela dagarna, alltså hela tiden. Vi skrattade och hade så jävla kul ihop där inne. Så vi var så här, ”jag vill verkligen spela med dig” och när Jesper gång på gång tabbade sig, så var det bara ”yes, fortsätt så här Jesper”, säger Arvid i podcasten.

”Har velat”

Trots att de kom varandra väldigt nära och nästan betedde sig som ett par under inspelningarna dröjde det innan de faktiskt gick in i en kärleksrelation. Med en långdistans där Arvid bor i Göteborg och Bella i Norrköping blev det heller inte enklare när de kom hem till Sverige.

– Vi kom varandra jättenära i huset, ni kommer få se det. Men sedan när vi kom tillbaka var det jävligt upp och ner. Vi bor ju i olika städer och jag… alltså det hände grejer i huset också som var… ja, det var mycket, säger Arvid och fortsätter:

– Det kan hända att jag gjorde bort mig.

– Blev det myspys med någon annan?, frågar Mattias Coleman som också gästar podcasten Vad har Hänt?

– Ni får se vad som händer. Men det var mycket grejer, svarar Arvid.

Arvid förklarar att de träffades fram och tillbaka efter inspelningarna och under en tid träffade han inte Bella alls. Men till sist ändrades det och idag kallar Paradise hotel-profilerna varandra för pojkvän och flickvän.

– Jag försökte få henne tillbaka och vi velade fram och tillbaka och till slut så bara, ”Men fan nu kör vi. Nu är det du och jag och nu bestämmer vi oss för detta. Nu kör vi all in”. Och det är det vi har planer på att göra nu, säger Arvid Stenbäcken.

Hör mer från när Arvid Stenbäcken berättar om sitt förhållande med Bella i vår podcast Vad har Hänt? – spola fram till 31:00 i avsnittet ”Att bli kär på Paradise Hotel”. Du hittar podcasten här!

FOTO: NENT, TT

SENASTE NYTT!