AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Yohios okända relation med Paradise profilen-Andreas – bluffen avslöjad

27 okt, 2022 
André Färnsveden
Andreas Montoya och Yohio.
Paradise har haft premiär i ett nytt format.
Nu avslöjar deltagaren Andreas bluffen i Masked singer – och den okända relationen till Yohio.
Annons
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"Brand logo
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

Programmet Paradise Hotel var en succé i många år. Men efter en skandal 2021, valde produktionsbolaget att lägga ner reality-serien. I år kom programmet tillbaka under ett nytt namn – Paradise.

Även om grundkonceptet är detsamma, att främlingar bor på ett gemensamt hotell i Mexiko och genom taktik och socialt spel tävlar om att vinna en halv miljon kronor, så finns det några nya regler i programmet.

Några av reglerna är att alla deltagare ska vara över 20 år, par behöver inte bilda par avgörande på kön och det är inte längre krav på att vara singel för att söka till programmet, som det tidigare var.

Kritikstormen mot nya Paradise – rasar över nya upplägget

Men de stora förändringarna i programmet gick inte hem hos tittarna. Det var nämligen flera som valde att kommentera sin frustration på Paradises Instagram efter att första avsnittet släpptes.

Annons

”Sorry men detta va de värsta jag sätt, vad har hänt med Ph?”, skriver en tittare i en kommentar.

Kan detta vara det värsta ph som släppts, herregud byt namn på detta program för det är något helt annat”, hälsar en annan.

Fyfan va dåligt programmet har blivit! Vafan är detta för något? Hela poängen med PH är ju förstört, detta är absolut inte underhållande för någon.”, skriver en tredje person.

Sämsta jag sett, otroligt att det går att jag tv så dåligt! Är så besviken på er alla fattar inte hur ni tänkte? Aja lika bra att stirra in i en vägg istället det ger fan mer underhållning än detta skit program!”, hälsar en fjärde.

Paradise-Andreas avslöjar bluffen – och relationen till Yohio

Inför premiären av nya Paradise mötte Hänt deltagarna i programmet. En av deltagarna är Andreas Montoya, från Uppsala, som berättar att Paradise inte är hans första framträdande i tv-rutan.

Annons

– Jag har gjort Flytta hemifrån på SVT, 2009 och Under samma tak 2015, sen var jag med och jobbade med piloten till Ung och bortskämd, som jag sen aldrig valde att vara med i, säger Andreas till Hänt.

Andreas har även varit med i succé-programmet Masked singer. Men om du inte känner igen honom från det, kan det vara eftersom att han var gömd under masken Sjöjunfrun. Det visar sig nämligen att Andreas var dubbelgångare till artisten Yohio, 27, som Hänt träffade tidigare i år i samband med programmet.

– Jag jobbade med Masked singer som gick tidigare i år, som ”double” till sjöjunfrun, som var Yohio, så jag och Yohio delade kroppen i det, säger Andreas.

Det visar sig alltså att det inte alltid var Yohio som gömde sig under masken!

FOTO: Viaplay/TT, TV4

Annons