LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Pär Lernströms pengar: ”Kunde vara bättre”

23 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Pär Lernström
Hänt tar tempen på Pär Lernströms ekonomi under premiären av Den sista resan.

Annons
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”Brand logo
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Pär Lernström är får många synonym med Idol och snart är det dags för en ny säsong av det älskade programmet. Denna gång har det skett lite förändringar i juryn och det återstår att se vem som fyller Kishti Tomitas plats.

Pär Lernström kommer dock leda programmet precis som vanligt och Hänt träffade nyligen Pär i samband med premiären av Den en sista resan som är Filip Hammar och Fredrik Wikingssons nya film. På premiären passade vi på att ta tempen på Pärs liv.

Pär Lernströms ekonomi

Det är tuffa tider för många nu med det ekonomiska läget i Sverige och som världen befinner sig i. Pär Lernström tjänar nog mer än genomsnittet för sina programledarjobb, men trots det önskar han att lönen var snäppet högre. På frågan om hur han skulle betygsätta sin ekonomi på en skala från 1-5 svarar han:

– Det är väl en trea eller en fyra kanske, jag har det jättebra, det är helt ok. Kunde vart bättre också.

Annons

Karriären blomstrar

Förutom att leda oss igenom säsong efter säsong av Idol så kan Pär även skryta med att ha Kockarnas kamp på sitt CV.

– Karriären går väl bra, man får påminna sig själv om att jag ofta gör det jag tycker är kul, så det är nog en fyra ändå, säger Pär till Hänt.

Innan Pär började på TV4 var han en omtyckt programledare på mix megapol. Lernström tog över som programledare för humorprogrammet Parlamentet 2011, och samma år meddelade kanalen att Pär dessutom skulle efterträda Peter Jihde som programledare för idol.

FOTO: TT

Annons