Agnes ord om relationen till Filip Hammars barn

Filip Hammar Agnes Lindström

Agnes Lindström Blomgren och Filip Hammar träffades i samband med att tv-profilen skilde sig från Jenny Hammar.
Nu berättar skådespelerskan om relationen till ex-makarnas två barn.

Slå på ljud

Det var i oktober 2016 som tv-profilen Filip Hammar, 44, och journalisten Jennie Hammar, 33, berättade att de bestämt sig för att skiljas. Bara månader efter att skilsmässan blev känd för allmänheten visade Filip Hammar upp en nyfunnen kärlek. Det var skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 28, som vunnit hans hjärta. De träffades under jobb och är idag upp över öronen förälskade i varandra.

Agnes Lindström Bolmgren och Filip hammar har jobbat en hel del ihop. Agnes spelade bland annat en av huvudrollerna i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons debutfilm Tårtgeneralen som hade premiär i mars förra året. Men trots att paret både bor och jobbar ihop blir det en del egentid för Agnes. Filip pendlar ständigt mellan Sverige och Los Angeles för att träffa barnen Ilse, 4, och Tage, 2.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Agnes om relationen till Filips barn och hur det funkar.

– Mamma och Filip älskar ju varandra. Det är väldigt roligt. Jag och Filips barn fungerar jättebra ihop också, de är svinunderbara. Det är perfekt att ha ”varannan-vecka”. Då har man möjlighet att resa också. Man får båda delarna, säger hon till tidningen.

Aktuella med nytt projekt tillsammans

Nu ska paret arbeta tillsammans igen och skriva en serie ihop. Att arbeta tillsammans när man är ett par har skådespelerskan inga problem med.

– Det är jättespännande! Vi fick den frågan ofta när vi gjorde Tårtgeneralen. Men det är så självklart för oss. Vi är liksom bästisar och har så jävla roligt ihop. Vi har samma smak och humor, då blir det lättare att arbeta, säger hon till Aftonbladet.

Agnes menar på att de inte är ofta som paret bråkar, men att det såklart uppstår tjafs när de båda blir för ivriga i jobbet.

– När båda pratar i munnen på varandra och kommer med idéer är det självklart att det blir tjafs ibland. Om man har bråkat om något annat så är det ju svårt att sätta sig och skriva helt plötsligt. Men det har aldrig stått i vägen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!