LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Wikingsson talar ut om okända diagnosen: ”Jag är omedicinerad”

02 feb, 2024 
Maria Broberg
Linn Seipel
Alla mot alla-programledaren Fredrik Wikingsson pratar med Hänt under en pressträff med Discovery.
Han berättar om den nya säsongen av programmet, sin sjukdom och medicinerna.
– Värre däran utan pillrena , säger profilen till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Wikingsson om lyxiga sommarsemestern i FrankrikeBrand logo
Fredrik Wikingsson om lyxiga sommarsemestern i Frankrike

Journalisten och programledaren, Fredrik Wikingsson, 50, är aktuell med en ny säsong av succén Alla mot alla med Filip och Fredrik som han gör tillsammans med kollegan Filip Hammar, 48.

Duon har tidigare gjort ett flertal andra tv-program ihop så som High Chaparall, 100 Höjdare, Bostan Tea Party och Breaking News med Filip och Fredrik.

Alla mot alla med Filip och Fredrik vann Kristallen för årets underhållningsprogram 2019 och 2022. Programmet hade premiär under 2019, och nu är de aktuella med en ny säsong som kommer sändas under våren.

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons partnerbyte: "Swingers"

Under elva säsonger har Filip Hammars och Fredrik Wikingssons succéprogram Alla mot alla visats i tv-rutan. I programmet tävlar en rad folkkära svenska kändisar mot varandra.

Programmets tolfte säsong kommer att bestå av duos som tidigare varit med och tävlat i programmet – men nu kommer alla att byta partners med varandra.

Annons

I ett Instagraminlägg avslöjar Wikingsson de nya paren och skriver:

”Urstark hjälp när vi lottade nya swingers-säsongen av Alla mot Alla (som rymmer några nya ansikten). Premiär måndag!!!! Blir ljuvligt!”

Bland de nya konstellationerna kommer vi bland annat se de tidigare vinnarparen Erik Haag och Lotta Lundgren, och Olof Lundh och Ebba von Sydow byta partners med varandra.

Fredrik Wikingsson talar ut om diagnosen – därför tar han inte medicinerna: "bra på att maskera"

Under torsdagen hade Discovery en pressträff för några av sina program och Hänt var på plats och talade med Fredrik Wikingsson som avslöjar en diagnos som man innan inte kände till. Han säger att han har bipolär sjukdom:

– Det är inte som Filip, han tar ju mediciner. I och med att jag är omedicinerad så tror jag att jag har värre pendlingar än vad han har, berättar Fredrik till Hänt.

Filip Hammar har länge varit öppen med sina psykiska problem och berättar återkommande i duons podd, Filip & Fredrik podcast, om hans bipolär-diagnos.

– Jag tror han är värre däran utan piller. Så jag tror att jag kanske har något att se fram emot, säger Fredrik Wikingsson om kollegan.

Men trots sin medicinvägran tror Fredrik inte att han påverkas av det.

– Jag är ganska bra på att maskera mina lows tycker jag. Jag har väl den där Lutherska grejen att jag tycker att det inte ska gå ut över andra helst. Det kan gå ut över materiella ting hos mig, jag slår sönder många saker.

FOTO: TT

Annons