ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tvingades avbryta – efter Pär Lernströms chock: ”Inte rumsrent”

30 sep, 2022 
André Färnsveden
Pär Lernström gästade nyligen Rix Morgonzoo med Laila Bagge och Roger Nordin.
Men efter den stela stämning i studion och Roger Nordin tvingades avbryta inslaget.
– Var riktigt redo på att göra det här smutsiga jobbet, säger Laila Bagge.
Annons
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"Brand logo
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"

Pär Lernström, 42, har genom blivit en erfaren och populär programledare. Han är mest känd för sina tio säsonger med det populära musiktävlingsprogrammet Idol. Utöver det är han även programledare i Talang sedan 2017.

Nyligen gästade Pär Lernström radiokanelen Rix morronzoo. Men det han inte visste var att programledarna Laila Bagge, 49, och Roger Nordin, 45, hade en minst sagt obekväm överraskning för honom.

Pär Lernströms chock i direktsändning

Inför sändningen hade Laila planerat att Pär skulle få testa på att leda lite olika program. Men när det sedan klev in en naken man i studion, fick Pär en chock.

– Vi satt och bollade om att han skulle få pröva att göra olika auditions, han är ju programledare för program där det är auditions liksom, då tyckte vi att det skulle vara kul för honom att testa på att göra auditions för Rapport och Lugna favoriter och sen Naked attraction, för det är ett så konstigt program, säger Laila till Hänt.

Annons

Mannen de hade tagit in till studion var Axel Cronier, 26, som medverkande i årets säsong av Naked attraction. Han förklarar att Per blev ställd och att han själv inte visste vad han skulle göra i situationen.

Lite småstelt kanske, man visste inte hur man skulle agera i situationen”, skriver han i ett privat meddelande till Hänt.

Och stämning blev allt stelare när Pär istället riktade uppmärksamheten mot Laila. Han bad henne att bedöma Axels nakna kropp, vilket hon inte klarade av att göra.

– Det hade inte jag räknat med, nu har jag visserligen sett programmet så det borde jag ha kunnat räkna ut men tanken var att han skulle göra det här så det kändes som att han förde över den uppgiften på mig, så där fick jag smaka på min egna medicin, det svårare än vad jag trodde, man vill inte titta, det känns fan inte rumsrent, säger Laila.

Roger tvingades avbryta inslaget

Pär fortsätter att få Laila att bedöma gästen medan hon vägrar titta upp. Det pågår fram till att Roger avbryter inslaget, och enligt Laila var det eftersom att hon hade problem med att spela med.

Annons

– Han avbröt ju, han märkte nog att jag inte skulle kunna bedöma. Pär Lernström bara "Bedöm!”, så det blev mer så här det går inte, jag inte bedöma någons nedre regioner, säger Laila och fortsätter:

– Jag tror inte någon av oss var riktigt redo på att göra det här smutsiga jobbet, men stor eloge till Axel som faktiskt var med. Det är helt galet vad generad man blir när någon kommer in som är naken, man vill inte titta där.

Men stämningen var inte lika stel efter sändningen då Pär fick träffa en påklädd Axel istället.

Jag träffade Pär efter med kläderna på såklart och vi snackade lite. Det kändes inte som att han var arg, utan stämningen var väldigt lugn efteråt”, skriver Axel.

FOTO: Christine Olsson/TT

Annons