LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge bryter tystnaden om Benjamin Ingrossos beteende – avslöjar sanningen

11 sep, 2022 
Benjamin Ingrosso och Laila Bagge
I veckan gästade Benjamin Ingrosso radioprogrammet Rix Morronzoo.
Däremot försov han sig.
Nu avslöjar programledaren Laila Bagge ytterligare en detalj efter händelsen – och den är häpnadsväckande.
Annons
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Benjamin Ingrossos, 24, succétåg fortsätter att tuffa på. Det senaste året har det fullkomligt sprakat runt artisten och bara i år har han fått ta emot flera av våra största priser i olika kategorier.

På QX-galan kammade han hem priset för ”Årets hetero”, på Grammisgalan vann han ”Årets manliga artist”. Och nu nyligen fick han ta emot en Kristallen för ”Årets manliga programledare” för sin insatts i Benjamin's.

Programmet hade premiär i fjol och gick rakt in i folks hjärtan och det resulterade i att han kunde glädja tittarna med beskedet att det skulle bli ytterligare en säsong som även den fick fin respons. Om det blir en tredje säsong av Benjamin's har vi ännu inte fått något svar på – vi kan bara hoppas! Kombinationen av en Benjamin som lagar mat och sjunger med kändisar får väl ingen nog av?

Benjamin Ingrossos stora miss i direktsändning

Det händer ständigt något för artisten och denna helgen uppträder han på Konserthuset i Stockholm med en symfoniorkester.

Annons

Under veckan gästade han även Rix Morronzoo med Laila Bagge, 49, och Roger Nordin, 45. Men förvåningen var nog minst sagt stor när artisten inte dök upp den angivna tiden och programledarna var tvungna att improvisera för att täcka upp för tiden som Benjamin skulle suttit i studion.

– Välkommen hit Benjamin Ingrosso, det har ryktats lite om din kärlekssommar. Jag läste om den här norska influncer-tjejen. Är det något mellan er eller?, frågar Roger Nordin Laila som låtsas vara Benjamin.

– Alltså, ja, låt mig säga så, det är inte bara piano jag kan spela utan jag spelar på andra strängar också. Det blev en kärlekssemester som heter duga, svara Laila när hon låtsas vara Benjamin.

En stund senare publicerade radiokanalen en video på Benjamin när han går igenom korridoren och förklarar att anledningen till frånvaron var att han försovit sig.

Laila Bagges avslöjande – efter händelsen med Benjamin

Sanningen är den att Benjamin redan hade försovit sig en gång och hade fått en ny tid för att gästa morgonprogrammet – som han alltså också försov sig till. Detta avslöjar Laila på sin blogg.

Annons

Skulle fått Benjamin på besök då han försov sig förra gången skulle han komma idag istället. Men den stackarn försov sig idag igen. Ja jag säger stackarn. Han hade ställt larmet men vaknade inte av det. Vaknade av taxichauffören istället som knackade på dörren.” förklarar Laila och fortsätter:

Jag förstår verkligen hur jobbigt den känslan är. Men oavsett måste man ju pika honom lite. Och det är en av Benjamins härliga sidor att han bjuder på sig själv.

Ja nog är det lätt hänt att försova sig! Och han kom ju hem från inspelningen ett tips rikare från själva statsministern!

FOTO: TV4/PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

Annons