LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos försvinnande – dök inte upp i tid inför radiointervjun

08 sep, 2022 
André Färnsveden
benjamin ingrosso
Benjamin Ingrosso var planerad att gästa Rix Morronzoo.
Men till programledarnas förvåning dök inte artisten upp i tid.
Läs vad som hände här!
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Året har varit väldigt framgångsrikt för den unga artisten Benjamin Ingrosso, 24. Förutom sina två musikaliska utmärkelser under våren, ”årets hetero” på QX-galan och ”årets manliga artist” på Grammisgalan, har sångaren nu även fått ett ärofyllt pris som programledare.

Under Kristallen blev nämligen Benjamin belönad med priset som ”årets manliga programledare” för sin roll i den egna serien Benjamin's. Programmet går ut på att Benjamin bjuder in svenska kändisar, artister och profiler för att äta god mat och att sjunga ihop.

Benjamin om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

Under en längre period bodde Benjamin hemma hos sina två vänner Melina Criborn, 32 och Jacob ”Nause” Criborn, 32. Men när boendesituationen blev för trång i och med att hans rumskamrater fick barn ihop, flyttade Benjamin till sitt egna boende.

Annons

Han flyttade då i stället in i en liten lägenhet i Vasastaden med högt i tak, en kakelugn och ett lyxigt kök, något som minst sagt passar bra för artisten som har ett stort intresse för matlagning! Men för Hänt berättade Benjamin nyligen att han numera har planer att flytta då artisten vill få plats med ett piano i hemmet.

– Ja, det har jag! Jag känner att jag, i alla fall, skulle vilja få plats lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Jag skulle vilja ha plats för ett piano, så att jag kan skapa hemma, förklarade Benjamin då.

Benjamin Ingrosso dök inte upp i tid – försov sig till intervjun

Under torsdagsmorgonen den 8 september var Benjamin planerad att gästa Rix Morronzoo med Laila Bagge, 49, och Roger Nordin, 45. Men till programledarnas förvåning dök inte den unga artisten upp i tid!

Annons

Duon tvingas improvisera i stället och Roger ställde frågorna tänkta till Benjamin till Laila som fick låtsas vara sin ex-mans systerson.

– Välkommen hit Benjamin Ingrosso, det har ryktats lite om din kärlekssommar. Jag läste om den här norska influncer-tjejen. Är det något mellan er eller?, frågar Roger Nordin.

– Alltså, ja, låt mig säga så, det är inte bara piano jag kan spela utan jag spelar på andra strängar också. Det blev en kärlekssemester som heter duga, svara Laila när hon låtsas vara Benjamin.

Senare delade programmets Instagram en video på en trött Benjamin som kom gåendes längs korridoren i keps och solglasögon.

– Jag vaknade ju inte, sa Benjamin i videon.

Programmets nästa gäst var Sveriges stadsminister Magdalena Andersson, 55. Roger bad då Benjamin ställa en fråga till henne.

– Ja Magdalena, du som är vettig, hur försover man sig inte?, frågar Benjamin.

Då svarar stadministern att hon brukar ställa en väckarklocka.

– Den ställer jag också men det ringer ingen klocka, svarar Benjamin.

– Men Benjamin, när det är extra viktigt eller extra tidigt då brukar jag ställa två, säger Magdalena Andersson.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, INSTAGRAM

Annons