Pernilla Wahlgren sätter ner foten i TV4 – efter frågan om Benjamin

Pernilla

Under onsdagen gästade Pernilla Wahlgren Nyhetsmorgon.
Men efter frågan om sonen Benjamin Ingrosso valde hon att säga sitt.
– Där går gränsen, säger Pernilla i programmet.
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 54, är ständigt aktuell med nya projekt, mellan föreställningar och renoveringen av lyxvillan på Lidingö, spelar hon ständigt in familjens egna reality-serie Wahlgrens värld.

Programmet hade premiär 2016 och går nu in på sin tolfte säsong.

Pernilla Wahlgrens plan med huset ifrågasätts

Ett av projekten som Pernilla har igång är som sagt renoveringen av hennes villa på Lidingö. Men nyligen delade hon en bild på huset som fick hennes följare att ifrågasätta hennes beslut. Huset ligger nämligen på en höjd och eftersom hon ännu inte byggt en trappuppgång installerades en brant ståltrappa.

”Kanske man skulle tänkt på liiite tidigare?”, kommenterar en person.

”Det var det värsta jag sett! Hur har ni tänkt här?”, skriver en annan.

Fler personer ifrågasatte Pernilla i kommentarsfältet och hon valde då att svara på kritiken med en uppdatering.

Många som undrar över trappan & vägen upp till huset…! Det finns såklart en trappa ritad på ursprungliga arkitekt-ritningen, men huset ligger högre upp än så - och kräver MÅNGA trappsteg…”, skriver hon och fortsätter:

Nu försöker vi att hitta en bättre smidigare lösning om man t ex måste få upp tunga skåp, eller dylikt. Reglerna kräver handikappshiss - så det kommer vi behöva införskaffa oavsett. Huset är det inga problem med. Det är tomten & tillgängligheten som är den stora utmaningen..!

Pernilla sätter ner foten i TV4 – efter frågan om Benjamin

Under onsdagsmorgen gästade Pernilla Wahlgren Johan Maceus, 48, och Soraya Lavasani, 40, i Nyhetsmorgon. Hon berättade då om projekten hon har på gång inför hösten, inte minst tolfte säsongen av Wahlgrens värld.

Johan Maceus frågar då Pernilla om hennes gränser har förflyttas sedan de började spela in programmet. Men tv-profilen förklarar att de inte har några gränser och att hon tror att det är nyckeln till deras framgångar med programmet.

– Den stora succén med Wahlgrens värld, varför vi fortsatt under alla år och folk älskar att titta det tror jag är för att vi är oss själva 100 procent. Och vi är öppna med våra liv, och det är inte tillrättalagt eller någon fasad utan börja vi tjafsa och bråka så gör vi det och blir någon ledsen så visar man det, säger Pernilla i Nyhetsmorgon.

Senare visar de ett klipp från den kommande säsongen där sonen Benjamin Ingrosso, 24, använder en badrumsmatta för att torka sig efter en dusch, istället för en handduk. Men kamerateamet följer inte med in badrummet.

– Du stängde dörren där iallafall, säger Soraya efter klippet på Benjamin.

– Ja men precis kamerorna kommer inte med hela tiden, där går gränsen!, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN