Pernilla Wahlgren sätter ner foten efter Christian Bauers beteende

Pernilla Wahlgren och Christian bauer

Christian Bauer har ett beteende som inte går hem hos Pernilla Wahlgren.
Nu berättar artisten och tv-personligheten om problemet som splittrar paret.
– Den informationen behöver inte vi andra ta del av, säger Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam.
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, levde som singel under många års tid men för strax över ett år sedan kom den glädjande nyheten att Pernilla funnit kärleken igen. Mannen som till en början hölls hemlig var Christian Bauer, 56, och idag visar turturduvorna flitigt upp sin kärlek i offentligheten.

Pojkvännen Christian har till och med medverkat flertal gånger i Wahlgrens värld. När Hänt träffade Pernilla under SVT:s pressdag berättade hon om hur det varit att gå in i en relation efter så många år som singel.

– Det har funkat jättebra, säger Pernilla till Hänt.

Pernilla Wahlgrens samboplaner med Christian Bauer

När Pernillas nya lyxvilla står klart återstår det att se om paret blir sambor. För Hänt delar Pernilla nämligen med sig av ett kryptiskt svar gällande planen att bo med Christian framöver.

– Det får vi se då, jag jobbar långsamt.

Hur skulle du beskriva kärlekslivet just nu?

– Bara bra, säger Pernilla.

Men även om kärleken blomstrar så har turturduvorna sina olikheter. I podcasten Wahlgren och Wistam berättar Pernilla nu om ett problem hon stött på i relationen.

Pernilla öppnar upp om Christians beteende: ”Säga till honom”

I avsnittet pratar podcast-kollegan Sofia Wistam, 56, om hur hon har en vän som alltid lyckas bli långrandig när hon ska berätta något. Samtalet får Pernilla att tänka på sin pojkvän. Faktum är att Christians långa utläggningar fått henne att behöva agera.

– Jag tror att jag gör det med Christian. Då när han blir långrandig kan jag säga till honom om jag vet att han ska berätta en story... Om han ska berätta att Sofia gick från 7-eleven, genom Kungsträdgården till Stureplan. Då kan inte han säga bara det utan då säger han Sofia gick genom den vackra gröna skogen och det var en liten katt som jamade där på vägen. Han målar upp ett helt scenario och berättar allt, säger Pernilla i podcasten.

Vidare förklarar Wahlgren att hon själv inte vill upplevas långrandig och att hon tror att det kan vara en av anledningarna till att hon inte uppskattar när andra svävar iväg.

– Jag vet en sak som är stor skillnad mellan mig och Christian och det är att han talar gärna om. Till exempel om jag ska berätta för dig att jag var och badade igår med en tjej som du inte känner och som du inte vet vem det är. Och jag känner inte att hon är det väsentliga utan det var det som hände när jag hoppade i sjön, säger Pernilla och fortsätter:

– Då kanske jag säger att jag var och badade med en kompis igår och så hoppade jag i sjön medan han vill gärna berätta vem kompisen var, vad han hette, hur han lärde känna honom. Och då kan jag säga så här att den informationen behöver inte vi andra ta del av.

Pernilla menar dock att Christian inte tar illa upp av att hon stoppar honom utan att detta är något de har pratat om.

– Det finns något fint i det också, jag älskar ju Christian för att han ser det vackra i allting.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN