Följarna i chock efter bilden på Pernilla Wahlgrens enorma hus

Pernilla Wahlgrens enorma hus

Det har väl inte undgått någon att Pernilla Wahlgren bygger en enorm lyxvilla på Lidingö.
I flera månader har vi fått ta del av bilder på huset, som verkligen har börjat ta form.
Men en detalj får följarna att bli rejält skeptiska.
Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

2016 började Wahlgrens värld att rulla på Kanal 5. Vid den tidpunkten var Pernilla Wahlgren, 54, redan en av våra mest folkkära artister och sedan realityseriens start har karriären bara fortsatt gå spikrakt uppåt. Tack vare programmet har även Bianca Ingrosso, 27, fått en rejäl skjuts in i kändisskapet.

Idag är Bianca och Pernilla inte bara tv-kändisar utan även framgångsrika influencers och entreprenörer. Och med tanke på att deras ekonomi har förändrats en del de senaste åren är det inte speciellt förvånande att Wahlgren/Ingrosso-klanen idag äger flera riktigt fina fastigheter, både i Sverige och utomlands.

Nya semesterhuset i Marbella – Pernilla om Casa rosa 2.0

Pernilla Wahlgren har sedan flera år tillbaka älskat att semestra i Spanien. Hon har då bott i sitt älskade Casa rosa, men förra året bestämde hon sig för att sälja detta och uppgradera till ett större och lyxigare semesterhus.

I Wahlgrens värld fick tittarna se de allra första bilderna på Pernillas villa i Marbella och under sommaren har tv-profilens Instagram-konto varit fullt av uppdateringar från boendet. Det råder ingen tvekan om att Pernilla är nöjd med miljonköpet.

– Det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!, sa hon i sin podcast Wahlgren & Wistam tidigare i år.

Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Se klippet här!

Bygger enormt lyxhus på Lidingö

Men det är inte bara utomlands som förändringarna sker. I alla år har Pernilla Wahlgren haft sin bas i en villa på Lidingö. Även detta hus har entreprenören nu växt ifrån och sedan två år tillbaka har hon haft fullt upp med att bygga ett nytt hus!

Mycket har hänt sedan Pernilla köpte tomten och idag är fasaden nästan helt färdigbyggd. På Instagram har följarna fått kontinuerliga uppdateringar och många har blivit rejält imponerade av det enorma lyxbygget.

Det är dock en detalj som Pernilla har kämpat med den senaste tiden. Det nya huset ligger nämligen på en höjd och frågan är nu hur man egentligen ska ta sig upp till entrén på bästa sätt.

Pernilla Wahlgren ifrågasätts – nu tvingas hon tänka om helt

Tidigare i veckan la Pernilla upp en bild på den tillfälliga lösningen på problemet. De har då byggt en ståltrappa som leder upp till huset.

”Inflyttning så snart vi kommer på en bättre lösning upp till huset….!”, skriver Pernilla Wahlgren till bilden.

I kommentarsfältet var följarna riktigt spektiska mot bygget.

”Kanske man skulle tänkt på liiite tidigare?”, hälsar en person.

”Det var det värsta jag sett! Hur har ni tänkt här?”, skriver en annan.

Kommentarerna fortsätter ösa in och med anledning av detta har Pernilla Wahlgren nu kommit med en uppdatering.

”Många som undrar över trappan & vägen upp till huset…! Det finns såklart en trappa ritad på ursprungliga arkitekt-ritningen, men huset ligger högre upp än så - och kräver MÅNGA trappsteg…”, skriver tv-profilen och fortsätter:

”Nu försöker vi att hitta en bättre smidigare lösning om man t ex måste få upp tunga skåp, eller dylikt. Reglerna kräver handikappshiss - så det kommer vi behöva införskaffa oavsett. Huset är det inga problem med. Det är tomten & tillgängligheten som är den stora utmaningen..!”.

FOTO: Discovery+, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN