ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Axel i Naked Attraction – deltagarens förflutna avslöjat

21 jun, 2022 
Naked attraction Axel Cornier
Axel Cronier söker kärleken i Naked Attraction.
Men innan han ställde sig och pratade om kön med Sofia Wistam i dejtingprogrammet har han medverkat i ett stort TV4-program.
Läs om varför du känner igen honom här!
Annons
Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"Brand logo
Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

Axel Cronier, 26, är näst på tur att söka kärleken i Naked Attraction –dejtingprogrammet där en person väljer vem hen ska gå på dejt med efter att ha kollat på fem nakna kroppar.

Deltagarnes besvikelse efter produktionens matchning

Axel gick in fullhjärtat i dejtingprogrammet och hoppades på att finna kärleken i sitt liv, men tyvärr blev han missnöjd över produktionens val av killar.

– Jag hade pratat med produktionen och förklarat vad jag gillar. Min specifika typ som jag dras till och attraheras av. Men killarna som var i boxarna var inte det som jag attraheras av. Det kanske var så att det var svårt att hitta den typen av killar som jag dras till, har Axel berättat för Hänt.

Både Axel och de i boxarna har fått berätta vad de söker men Hänt har tidigare kunnat avslöja att personerna i boxarna inte vet vem de tävlar om att dejta. Detta då de inte har fått se någon bild på personen de klär av sig för.

Annons

Därför känner du igen Axel – tävlat i Idol

Naked Attraction är inte det första programmet som Axel har medverkat i, han ställde nämligen upp i Idol 2015. För Hänt berättar nu Axel om sin medverkar i TV4:s musiktävling.

Axel i Idol
Foto: Youtube

– Haha ja det var jättelänge sedan. Det enda jag gör musikmässigt är väl att sjunga i duschen men jag älskar att sjunga. Sen kanske jag inte är den bästa sångaren. Men vi får se, man kanske kan söka till Idol igen, vem vet. Men just nu lyssnar jag mest på musik och sjunger själv hemma och med kompisar, säger Axel.

Dessvärre tog sig inte Axel vidare i tävlingen. Efter Axels medverkan i Idol och Naked Attraction känner han sig nu sugen på ytterligare tv-produktioner. Det finns nämligen ett visst program som Axel gärna skulle medverka i framöver.

– Någonting som skulle vara kul att vara med i är Farmen för jag är verkligen en storstadsmänniska. Jag gillar inte att bli smutsig och göra jobbiga fysiska saker. Jag skulle förmodligen hatat att vara där men det skulle nog bli väldigt roligt rent underhållningsmässigt, säger Axel.

Om Axel dyker upp i tv-rutan framöver återstår helt enkelt att se.

Foto: Discovery+

Annons