Naked Attraction-deltagarens besvikelse produktionens beslut

Sofia Wistam, Naked Attraction
Exklusivt

Naked attraction har skapat straka reaktioner hos tittarna.
Nu kritiserar även en av deltagarna produktionens drag.
– Absolut lite besviken, säger Axel Cronier till Hänt.
0:29

Efter reklamen: Anders Svensson "Naked Attraction blir spännande"

(0:29)

Slå på ljud

Programmet där folk dejtar nakna har äntligen kommit till Sverige – det handlar naturligtvis om Naked Attraction.

Programidén går ut på att en person ska välja sin dejt genom att se fem olika personer nakna. Och här döljs absolut ingenting, något som har skapat starka reaktioner hos tittarna, både bra och dåliga.

Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

Se klippet här!

Sofia Wistam om framtiden för Sofias änglar

Programmet leds av ingen mindre än Sofia Wistam, 56, som tidigare programledde storfavoriten Sofias änglar. När Hänt träffade Sofia på premiären av Naked Attraction passade vi på att fråga hur framtiden ser ut för Sofias änglar.

– Ja alltså jag tjatar, tjatar, tjatar, jag vill inte göra något annat mer i livet än att fortsätta med Sofias änglar. Jag tror att alla älskar det programmet, så att det är bara på paus och så hoppas jag att det kommer tillbaka, berättade Sofia för Hänt då och fortsatte:

– Men jag vill inte släppa Naked Attraction. Så jag får väl liksom jobba med båda.

Men vad var det då som gjorde att hon valde att tacka ja till det speciella formatet i Naked Attraction? Och vad är utmaningen?

– När jag tittade på programmet först så kände jag bara men herregud hur ska det här gå i lilla Sverige? Jag kommer ju från Sofias änglar, men då kände jag att jag skulle göra något svårt. Och det är svårt för jag ska liksom få människor att prata och bejaka och inspireras, så det är en liten utmaning.

Deltagarens kritik mot produktionen

Tidigare i veckan kunde Hänt avslöja att de som står i boxarna inte har en aning om hur personen de tävlar om att dejta ser ut. Samtidigt har den som väljer fått nämna vad man uppskattar hos en partner. Därefter försöker produktionen göra så bra matchningar som möjligt. Men även detta kan självklart gå fel.

I det tredje avsnittet var det Axel Cronier, 26, som ställde upp i programmet, men någon kärlek blev det inte.

På Axels TikTok uttrycker han nu besvikelse mot produktionen gällande matchningarna.

– Jag sa till produktionen att jag ville ha detta, säger han och pekar på en lista.

Han fortsätter sedan:

– Och fick jag det? Nej! Absolut INTE!

Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Se klippet här!

Axel Croniers egna ord om missnöjet

När Hänt når Axel berättar han om tankarna kring killarna som produktionen matchade ihop honom med.

– Jag hade pratat med produktionen och förklarat vad jag gillar. Min specifika typ som jag dras till och attraheras av. Men killarna som var i boxarna var inte det som jag attraheras av. Det kanske var så att det var svårt att hitta den typen av killar som jag dras till, säger Axel.

Även om han kan förstå att det kan ha varit svårt att finna rätt killar så känner han besvikelse över att det blev som det blev.

– Om jag går in i ett dejtingprogram och jag ska försöka träffa någon som jag attraheras av och klickar med så blir man ju absolut lite besviken på det utbudet, säger han.

Däremot har Axel och dejten han valde funnit varandra som vänner och har än idag kontakt. Vi får hoppas att Axel finner kärleken på annat håll!

FOTO:

SENASTE NYTT!