Paows oväntade besked: Mitt ex är med i årets "Paradise hotel"

Paulina "Paow" Danielsson tackade nej till "Paradise hotel" på grund av sitt förhållande. Men nu avslöjar hon att hennes ex i stället kommer att vara en av höstens deltagare.

Det var för två veckor sedan som bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, avslöjade att hon fått frågan om att delta i “Paradise hotel” för tredje gången. Hon har tidigare varit med två gånger, 2013 och 2014, och kammade också hem segern vid det senare tillfället.

Men eftersom hon vid tillfället var tillsammans med pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, vars namn hon även tatuerade in på sin kropp, valde hon att tacka nej till dokusåpan. Ett beslut hon ångrade när förhållandet sedan tog slut.

”Jag blev tillfrågade att vara med i Paradise hotell i år igen. Men tackade nej för att jag gick in i en relation precis då tyvärr. Hade jag INTE haft en relation då hade jag tackat ja”, skrev Paow då i sin blogg. 

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men nu visar det sig att det kanske var lika bra att hon inte blev en av deltagarna. Enligt Paow kommer nämligen hennes ex-pojkvän Mattias Coleman, 24, som hon var tillsammans med före hon träffade Lance, att medverka i höstens “Paradise hotel”. Det avslöjar hon i en livesändning på Instagram efter att ha fått frågan från en följare om hon och Mattias har någon kontakt idag, enligt Nyheter24.

– Nej, han är ju och spelar in “Paradise Hotel”. Kanske inte så konstigt att han är med nu då enda anledningen till att han blev tillsammans med mig var för att bli känd. Men men, kul för honom, säger hon i sändningen.

Paow och Mattias var tillsammans i ett år, mellan sommaren 2016 till sommaren 2017, och hann bland annat delta i dokusåpan “Temptation island” ihop. Kort efter programmet tog deras relation slut.

Enligt rykten som Nyheter24 tagit del av ska också ytterligare en “Temptation island”-deltagare medverka i årets “Paradise hotel”, nämligen Marcelo Peña, 27. Också hans förhållande tog slut i samband med “Temptation islans”. Marcelo var tidigare förlovad med ex-flickvännen  Annica Englund, 27, som han träffade när de båda deltog i “Big brother” 2012.

Paulina Danielsson och Mattias Coleman var ett par 2016-2017.

De deltog bland annat i "Temptation island" tillsammans.

Förhållandet tog slut efter att dokusåpan spelats in. 

Paulina och Mattias på röda mattan. 

Idag har de ingen kontakt. 

LÄS OCKSÅ: En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: ”Jag är kär”

LÄS OCKSÅ: Paow om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”