En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: "Jag är kär"

En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: "Jag är kär"

Uppbrottet från Lance Hedman har gjort Paow otroligt ledsen. Men nu avslöjar hon att hon är kär.

Knappt en vecka har gått sedan Paulina “Paow” Danielsson, 24, meddelade att förhållandet med kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, var över. Efter ett halvårs så tog deras kärlekssaga tvärt slut på grund av bråk som i sin tur ledde till nya bråk.

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort, skrev Paow i sitt blogginlägg.

 – Jag hade dåligt tillit till Paulina för att det hände vissa saker i början på vårat förhållande vilket resulterade till att jag kunde bli svartsjuk! Detta förhållandet tog slut på grund utav mig att jag inte kunde hantera mina känslor. Jag står för att detta är 80% mitt fel, skrev Lance i ett eget inlägg.

Under veckan har Paow på sin blogg avslöjat att hon inte kommer att stanna i Sverige, istället ska hon flytta till Mallorca. Och hon har även passat på att gå ut och festa och gjort allt för att komma över expojkvännen.

Men nu verkar det som att kärleken finns i 24-åringens liv igen. På sin blogg svarar hon på allmänna frågor om sitt kärleksliv. Förvisso erkänner Paow att hon inte är i ett förhållande. Men bara två rader ner kommer frågan “är du kär just nu”. Och där svarar hon:

– Ja.

Vem Paow är kär i framkommer inte, men för bara någon dag sedan skrev hon att saknaden efter Lance är enorm.

– Okej ärligt nu så är mitt liv destruktivt. Men jag är inne på dag 6 av ett hearbreak. Jag har redan gjort allt man ska göra för att komma över någon. Har vart arg, fått ett utbrott, vart full, känt mig fri, vart ledsen, raggat, känt att ”nu fan går jag vidare”. osv. Jag har känt ALLA olika känslor men det slutar alltid med att jag ligger och läser gamla meddelanden och tänker ”hur fan kunde det bli såhär?”. Jag VET att det går över. Det är jobbigt nu bara.

LÄS OCKSÅ: Lance avslöjar sanningen om uppbrottet från Paow: ”Det är 80 procent mitt fel”

LÄS OCKSÅ: Paows avslöjande om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”

FOTO: Ibl, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN