Paows kärleksbeslut för Lances skull – strax före uppbrottet: "Tyvärr"

Paows kärleksbeslut för Lances skull – strax före uppbrottet: "Tyvärr"

Paulina "Paow" Danielsson fick frågan om att vara med i "Paradise hotel" för tredje gången, men tackade nej för pojkvännen Lance Hedman Graafs skull.

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17, meddelande för drygt en vecka sedan att de valt att gå skilda vägar för tredje gången. Bara dagar före uppbrottet tatuerade Paow också in Lances namn på sin kropp.

“Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall”, skrev tv-profilen om uppbrottet på sin blogg efteråt, och avslöjade samtidigt att det var Lance som valt att lämna henne.

Nu avslöjar Paow också att relationen med Lance stoppat henne från ett annat beslut. Nyligen tackade hon nämligen nej till att medverka i dokusåpan “Paradise hotel” igen, på grund av kärleken. Hon har tidigare varit med två gånger, 2013 och 2014, och kammade också hem segern vid det senare tillfället.

“Jag blev tillfrågade att vara med i Paradise hotell i år igen. Men tackade nej för att jag gick in i en relation precis då tyvärr”, skriver Paow på bloggen och avslöjar också att beslutet hade varit ett annat om Lance inte funnits i bilden:

“Hade jag INTE haft en relation då hade jag tackat ja.”

Förutom sin “Lancelot”-tatuering har Paulina Danielsson också några andra mäns namn intatuerade, sedan sitt deltagande i dokusåpan. Under inspelningarna av ”Paradise hotel” 2013 lät hon tatuera in ”Jeppe” på sin fot efter att ha blivit kär i partnern Jesper ”Jeppe” Johansson, 27. 2014 vann Paow dokusåpan tillsammans med partnern Eric Hagberg, 23, och för att hylla honom tatuerade hon då även in hans namn på foten – samtidigt som hon kryssade över Jeppes namn.

I somras meddelade hon att hon skulle ta bort båda två med hjälp av laser.

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

LÄS OCKSÅ: En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: ”Jag är kär”

LÄS OCKSÅ: Paow om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN