Paows drastiska förändring – visar upp tatueringen i ansiktet

Paows drastiska förändring – visar upp tatueringen i ansiktet
Paulina Danielsson har utökat sin tatueringssamling och efter en händelserik helg visar hon nu upp den nya gadden – i ansiktet.
Annons

Bloggerskan och dokusåpaprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, medverkade i årets säsong av Paradise hotel på TV3. Profilen har tidigare synts flitigt i tv-rutan och har bland annat ställt upp i program som Trolljägarna, Lyxfällan och Ex on the beach.

Annons

Under åren har Paow samlat på sig en hel del tatueringar som pryder hennes kropp. Hon har bland annat tatuerat in ex-pojkvännen Lance Hedman Graafs, 18, namn under bröstet. Förhållandet med kändissonen blev omskrivet av flera medier, eftersom Lance bara var 17 år när de blev tillsammans.

Ex-paret hade ett stormigt förhållande och när det tog slut skrev Paow i ett inlägg på sin blogg att det var Lances unga ålder som var anledningen till uppbrottet.

Annons

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårat förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort, skrev hon då.

Paulina Danielssons många tatueringar

Men Lances namn var inte det första namnet Paow tatuerat in på sin kropp. Under hennes första medverkan i Paradise hotel 2013 tatuerade hon in ”Jeppe” på sin fot efter att ha blivit förälskad i partnern Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, under programmet.

Kort därefter, 2014, medverkade Paow återigen i Paradise hotel och kammade då hem segern tillsammans med partnern Eric Hagberg, 24. För att hylla honom tatuerade hon då även in hans namn på foten – samtidigt som hon kryssade över Jeppes namn.

Annons

Eftersom Paow redan har ett flertal tatueringar har hon denna gång valt att göra något helt annat, nämligen en tatuering i ansiktet. Det var under en utekväll som hon och en vän bestämde sig för att vara lite spontana och gadda ansiktet. I ett inlägg på Instagram story visar Paow upp en närbild på sin nya ansiktstatuering.

”Ansiktskladd”, skrev hon till bilden.

Paulina Danielssons nya ansiktstatuering
Paulina Danielsson visar upp nya tatueringen i ansiktet.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram, Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…