TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina "Paow" Danielsson om satanismen: "Du kan ligga med vem du vill"

13 apr, 2016 
Lotta Hofström
Paulina "Paow" Danielsson ser bara fördelar med läran: "Nu kan jag festa och ligga med vem jag vill!"
Annons

Paulina “Paow” Danielsson, 22, frågar sig på bloggen; “Skulle ni bli rädda för mig om jag sa att jag är satanist?”

Det blonda yrvädret från Paradise Hotel har studerat satanismen och upptäckt att den antikristna läran passar hennes utsvävande levnadssätt.

– Det är många som sagt till mig “Å, du borde hitta gud”. Ja, men nu hittade jag satan istället. Så då behöver de inte säga något längre, berättar hon i Klick.

Ännu har Paow inte anslutit sig till en sekt, men planen är att hitta likasinnade på satanistiska nätforum. Dessutom ska hon låna böcker på biblioteket och lära sig mer om reglerna.

– De låter logiska. Istället för att vända andra kinden till är det ok att välja hämnd, säger Paow. Och vem har inte velat förstöra för ett otroget ex någon gång?

Paulina "Paow" Danielsson
Paulina “Paow” Danielsson har studerat satanismen.

– I kristendomen handlar det mycket om att stå emot frestelser. I satanismen ska du istället utöva frestelsen. Du kan ligga med vem du vill, dricka alkohol, kanske prova droger!

Ännu har inte hon utövat några satanistiska ritualer. Men intresset finns.

– Men jag har fan en voodoo-docka hemma! Jag har många troll i mitt liv som gör mig besviken, så jag brukar trycka nålar i dockan när jag är arg, och så står det typ “wish for bad sex” och “you will pay”…

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons