TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina ”Paow” Danielsson träffar ny kille – 1 månad efter uppbrottet

03 jul, 2022 
paow kärlek
Paulina ”Paow” Danielsson bekräftade nyligen uppbrottet mellan henne och den danske arvingen Alexander Zobel.
Nu kan hon avslöja att hon träffar en ny.
”Han är jättefin”, skriver hon.
Annons
Paulina "Paow" Danielsson om relationen till Malte Grkovic: ”Vi har hållit på lite”Brand logo
Paulina "Paow" Danielsson om relationen till Malte Grkovic: ”Vi har hållit på lite”

Paulina ”Paow” Danielsson, 28, är en känd realityprofil som kickstartade sin karriär i ung ålder när hon 2009 skapade sin blogg under namnet Paow och det blev snabbt en av Sveriges största bloggar.

När Paradise hotel började sändas år 2013 efter en tids uppehåll var bloggerskan en av deltagarna. Året därpå var hon med igen och vann då tillsammans med Eric Hagberg. Sammanlagt har hon varit med i dokusåpan tre gånger.

Men Paradise hotel är inte det enda sammanhanget hon synts i – hon har även medverkat i Ex on the beach, Temtation island och Lyxfällan. Dessutom sökte hon till Bonde söker fru utan att bli antagen.

Uppbrottet mellan Paow och miljonären – verkliga anledningen

Nyligen nåddes vi av nyheten att Paow och den danske arvingen och miljonären Alexander Zobel, 29, gjort slut efter drygt ett års förhållande.

Annons

Anledningen skulle vara att hon uttryckt sin avsky mot hans hemland Danmark, och inte ville bo där.

– Jag har inte känt mig välkommen, folk har inte varit snälla mot mig. Och jag tycker inte att jag har fått stöd från Alexander i det. Jag hade skrivit om att jag hade blivit illa behandlad i Danmark och det resulterade i att jag inte blev bjuden på hans bästa kompis bröllop, säger hon och fortsätter:

– Jag blev ledsen över det och att Alexander inte stod upp för mig så vi tjafsade lite om det och sedan svarade han inte mig på fyra dagar. Han ghostade mig. Och sedan ringde han mig och sa att det var slut. Jag antar att han kommer att ångra sig sen när han är nykter eller nåt. Jag vet inte, berättade Paulina i början av juni för Aftonbladet.

Paows nya flirt: ”Han är jättefin”

I skrivande stund befinner sig Paow på Rhodos i Grekland och har under den senaste tiden synts tillsammans med en kille. Det har resulterat i att det börjat spekuleras kring om hon nu träffar någon ny. Något hon nu bekräftar stämmer för Aftonbladet.

Vi hänger en del. Han är jättefin. Det är kul att hänga mest och vi tar det för vad det är. Vi har jättemysigt ihop” skriver Paow i ett sms.

Hon berättar även att killen som hon träffar heter Alexander Wallengren, något som Nyheter24 var först att rapportera om.

Han arbetar som bartender på Rhodos men är ursprungligen från Borås.

Hänt har sökt Paulina ”Paow” Danielsson.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons