BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paulina Danielsson dumpad under bröllopshelgen: ”Träffat någon annan”

09 jun, 2022 
Paulina Danielsson och miljonärssonen Alexander Zobel går skilda vägar.
Nu avslöjar Paradise hotel-profilen vad som egentligen hände.
– Jag tror att han har träffat någon annan, säger hon i en intervju med Nyheter24.
Annons
Jasmine Gustafssons relation till Paulina DanielssonBrand logo
Jasmine Gustafssons relation till Paulina Danielsson

Paulina Danielsson blev känd redan som tonåring. Under namnet Paow startade hon nämligen en blogg som snabbt blev en av Sveriges största. Sedan dess har hon fortsatt vara i rampljuset och har bland annat synts i realityprogrammet Paradise hotel.

Den senaste tiden har man kunnat följa Paulinas liv tillsammans med miljonärssonen Alexander Zobel. De träffades när båda var i Mexiko och har hållit ihop sedan dess.

Men nu meddelar Paulina att de har gjort slut.

Paulina Danielsson dumpad under bröllopshelgen: ”Träffat någon annan”

Det är i en intervju med Nyheter24 som Paulina bekräftar att de har gått skilda vägar.

I intervjun förklarar hon att de inte har bråkat eller något sådant, utan att upprinnelsen till uppbrottet istället blev det bröllop i Cannes dit Paow inte var medbjuden.

– Han åkte ju på det här bröllopet där jag inte var medbjuden efter vad jag skrivit om Danmark. Och han ringde inte på fyra dagar. Sen gjorde han slut. Jag tror att han har träffat någon annan. Men jag blev inte så sårad, men lite ledsen. Det känns ganska skönt, It is what it is, säger Paulina och fortsätter:

– Jag har förändrats ganska mycket, säger Paow.

Paulina om framtiden – är redo för att dejta

På frågan om hon nu är sugen på att ge sig ut och dejta säger hon att hon är redo för allt, men att hon däremot inte kommer att hoppa in i ett seriöst förhållande.

I dagsläget bor Paulina hos sin mamma i Tyreså, då hon hyr ut sin egna lägenhet, men har planerar på att ge sig iväg till Los Angeles.

Spännande!

FOTO: TV4, Instagram

Annons