LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oscar Magnussons stora glädjebesked med Sven-Ingvars – bekräftar lyckan

20 jun, 2023 
Johanna Talamo
Oscar Magnusson går ut med ytterligare glädjebesked.
Sven-Ingvars Oscar Magnusson lever ett rikt familjeliv med hustrun Sara Magnusson och deras två söner.
Efter många nya besked, som bland annat dansbandets medverkan i Allsång på Skansen, går den folkkära frontmannen nu ut med ytterligare glädjande bud!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons nya barnbesked – tre år efter sonen Svens födselBrand logo
Oscar Magnussons nya barnbesked – tre år efter sonen Svens födsel

Sven-Ingvars frontman och sångare Oscar Magnusson bor ihop med hustrun Sara Magnusson och deras två söner John och Sven. Sonen Sven är döpt efter hans bortgångna far tillika en av Sven-Ingvars grundare Sven-Erik Magnusson.

Det var efter faderns bortgång 2017 som sonen Oscar Magnusson tog rollen som frontman i Sven-Ingvars. Tillsammans med familjen bor han sedan elva år tillbaka i sitt drömhus i Brovik.

Oscar Magnussons hektiska tid med Sven-Ingvars

Utöver sitt rika familjeliv har Oscar Magnusson och Sven-Ingvars gått ut med en rad nya besked och dansbandets schema ser minst sagt hektiskt ut framöver.

De ska medverka i Allsång på Skansen den 4 juli och ger sig även ut på en sommar-och höstturné vilket Oscar Magnusson tidigare uttryckt stor glädje över i Nyhetsmorgon.

Annons

Ytterligare låtsläpp står även på agendan med Sven-Ingvars nya singel En tidig sommarmorgon som är tänkt att förgylla lyssnarnas midsommarafton, låten är skriven av Thorleif Styffe och Sven-Erik Magnusson och producerad av Christoffer Lundquist.

Oscar Magnussons nya glädjebesked – nu bekräftar han

Det folkkära dansbandets succéresa verkar dock inte ha något slut då de nu går ut med ytterligare besked om ännu ett adderat datum till den uppkommande höstturnén.

Premiärdatumet för höstturnén som tidigare var satt till den 6 oktober ska nu i stället ske den 5 oktober på Rival i Stockholm. Oscar Magnusson och dansbandet vill då skildra en mer intim upplevelse till publiken.

Det är tänkt att trösklarna mellan publiken och bandet ska sänkas.
Oscar Magnusson och Sven-Ingvars vill att konserten ska upplevas på nära håll för att publiken ska erfara en mer personlig och ärlig känsla.

– Vi har, så att säga, längtat efter att spela med mindre bokstäver och låta musiken vara det den är. För oss är det en slags sinnlig jakt på innebörden av uttrycket – i det lilla bor det stora, säger Oscar Magnusson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons