ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Casper Janebrinks osäkra framtid i Bingolotto – nu bekräftar kollegan: ”Superhemligt”

14 nov, 2022 
Casper Janebrink Bingolotto
Casper Janebrink har lett Bingolotto sommarkväll under två års tid men någon av nyårsvärdarna blev han dessvärre inte.
Nu delar Stefan Odelberg med sig av några ord gällande Arvingarna-sångarens framtid i programmet.
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Nyligen presenterades årets värdar för Bingolottos nyårssändning. Utöver Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, kommer tittarna att få fira in det nya året med Sarah Dawn Finer, 41, och Daniel Norberg, 32.

”Det känns ju RIKTIGT kul!! Att få stå med Sarah, Stefan och Lotta dessutom som är sådana otroliga proffs känns mycket spännande. Det är ju faktiskt lite av en pojkdröm att dessutom få hålla i en bingodragning och läsa upp ”BERTIL 3” osv”, skrev Daniel till Hänt när nyheten offentliggjordes.

Stefan Odelberg om glädjen över nya kollegorna

När Hänt når Stefan Odelberg berättar han om glädjen över att hela gänget nu är presenterats.

– Både Sarah och Daniel har vi ju träffat många gånger innan så det känns väldigt roligt. Det känns också kul för att jag vet att för Daniel har det här varit en dröm att göra så det känns kul att han ska få göra detta nu tillsammans med oss, säger Stefan.

Det visar sig inte ha varit några andra namn på tal utan Sarah och Daniel var förstahandsvalen.

Osäkerheten för Casper Janebrinks framtid i Bingolotto

Någon som däremot vet exakt hur det är att läsa upp bingonummer är Casper Janebrink, 52. Under två somrar har Casper nämligen lett Bingolotto sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 55.

Annons

När Hänt pratade med Casper tidigare under hösten berättade han att han ännu inte hade fått frågan om att fortsätta med programmet. Men var Caspers namn kanske på tal att vara en av nyårsvärdarna?

– Nej, i och med det att det heter ju Binoglottos sommarkväll och jag förstår att man tänker Bingolotto som Bingolotto. Men det behandlas som två olika program, även om det är samma logga. Det har aldrig varit en tanke på att jag och Lotta ska leda sommarkväll någon gång heller, om du förstår vad jag menar, säger Stefan Odelberg till Hänt och fortsätter:

– Så vi kör Bingolottos ordinarie program och nu har det då varit så i två år att Agneta och Casper kör sommarkväll.

Kan det däremot vara aktuellt för Casper och Arvingarna att gästa nyårssändningen eller uppesittarkvällen som gäster?

– Det är superhemligt än så länge.

FOTO: TT/TV4

Annons