ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Casper Janebrink avslöjar: Inte tillfrågad att fortsätta med Bingolotto

24 sep, 2022 
Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Casper Janebrink och Agneta Sjödin har lett Bingolotto sommarkväll ihop under två års tid.
Nu bekräftar Casper för Hänt att han inte har fått frågan gällande att fortsätta leda programmet inför nästa säsong.
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Sommaren har varit fullproppad med jobb för Casper Janebrink, 52. Inte nog med att han har uppträtt med Arvingarna så har han dessutom lett sin andra säsong av Bingolotto sommarkväll.

Casper Janebrink om att jobba med Agneta Sjödin

Det var förra sommaren som Casper och Agnets Sjödin, 55, tog sig an att hålla i sommarupplagan av Bingolotto. Även i år fick de två äran att leda programmet. Inför premiären berättade Casper för Hänt om lyckan över att bli tillfrågad.

– Det är kul att få det ansvaret och att tittarna tyckte att det var så pass bra förra gången. Så det är kul att göra om det igen och jag ser fram emot att leda Bingolotto sommarkväll med Agneta. Och se om man kan utveckla det lite till, sa då Casper.

Ödesbeskedet för Caspers framtid i Bingolotto

Nu har ytterligare en säsong gått av stapeln. Så vad sker inför sommaren 2023? Blir det fortsatt Casper och Agneta som sänder programmet ihop, det berättar nu Casper.

Annons

– Det har varit jätteroligt att få göra det tillsammans med Agneta Sjödin och jag tycker att Agneta och jag funkar väldigt bra ihop. Jättekul att jobba ihop med henne och vi har haft jätteroligt under programmen och vid sidan om programmen. Vi trivs bra med varandra. Jag tror att om det blir en ny säsong och jag får göra det ihop med Agneta så kommer vi säkert tacka ja båda två, säger Casper till Hänt.

I nuläget så är inte frågan ute, ni vet inte vad som sker?

– Nej.

Det återstår helt enkelt att se om Casper och Agneta får frågan om att leda Bingolotto sommarkväll ytterligare en sommar. För just nu har alltså inte Bingolotto-produktionen visat sitt intresse kring det.

Under hösten är Casper istället aktuell med Arvingarnas krogshow I love Arvingrna och när som väntas han bli pappa till sitt tredje barn.

FOTO: TT

Annons