ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons bild väcker oro – nu ombeds hon söka hjälp

31 okt, 2022 
KIKKI DANIELSSON
De senaste åtta månaderna har Kikki Danielsson gått runt med ett sår i ena kinden. Nu tvingas hon ta till hårdhandskarna och fila ner en av tänderna med nagelfil.
”Tänk att det alltid ska vara nåt med mig”, skriver hon.
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Kikki Danielsson, 70, är en av våra mest folkkära sångerskor och har minst sagt fångat svenska folkets hjärtan när det kommer till hennes country- och dansbandsmusik. Med hits som Bra vibrationer, Godmorgon och Papaya coconut är hon definitivt en riktig legend.

Kikki är ständigt aktuell på scenen och är i skrivande stund ute på turné. Men det är inte det enda hon har i görningen, nu är hon dessutom aktuell med boken Du vet ingenting om mig. Boken handlar bland annat om hennes uppväxt.

Den senaste tiden har Kikki däremot inte haft det lätt med hälsan.

Kikki Danielsson om reumatismen

I en intervju med Amelia berättade Kikki nyligen om sin sjukdom reumatism som hon ett tag försökte hålla hemlig. Men nu för tiden är det ofta som hon öppnar upp om kampen på sina sociala medier. I somras när hon bytte medicin blev det till exempel inte som hon hade tänkt sig. Det hela ledde till att hon var tvungen att ställa in en spelning på grund av biverkningarna.

Annons

– Jag har ramlat nedför min trappa många gånger och nästan slagit ut tänderna. Trillar jag så kommer jag inte upp själv, berättade Kikki för Amelia.

I samma intervju berättade hon däremot om alla goda ting i livet, som att hennes barn och barnbarn är väldigt stolta över henne att hon fortfarande står på benen.

Kikki Danielssons nya bakslag med tänderna

Men när Kikki trodde att allt var lugnt så kom ett nytt bakslag. I åtta månader har hon gått runt och haft ont i kinden, men inte vetat varför.

”Tänk att det alltid ska vara nåt med mig. Har sen i februari haft ett sår i ena kinden, å har inte lyckats klura ut orsaken. Igår (före konsert) kom jag på det: En undertand har vittrat sönder å lämnat en sylvass tandborste som skavt så länge.”, förklarar Kikki i ett inlägg på Instagram.

Det slutade med att Kikki omedelbart behövde göra något åt saken och då hade nöden helt enkelt ingen lag. Ingen tandläkare hade öppet så det var bara att ta saken i egna händer.

Annons

”Nu blev det jakt efter slip-papper eller nagelfil!! Nagelfil hittades å jag började slipa. Åka runt i Enköping å leta efter nån tandläkare en lördagseftermiddag var ingen idé att tänka på. Tja, nöden har ibland ingen lag, men jag lyckades slipa ner det vassaste å kunde genomföra konserten.”, skriver Kikki.

Bland kommentarerna är det nu många följare som är oroliga för Kikkis hälsa och vädjar henne till att söka hjälp.

”Ta hand om dig Kikki och ta hand om tänderna, mår man inte bra i käften mår man inte bra.”, skriver en person.

”Strongt jobbat men du är inte snäll mot dig själv. Åk till tandläkaren nästa gång”, skriver en annan.

”Men går du inte regelbundet till tandhygienisten kicki”, skriver en tredje.

”Herregud och med en nagelfil”, hälsar en chockad följare.

FOTO: TV4

Annons