Kikki Danielssons plötsliga hälsobesked – chocken efter nya upptäckten: ”Brakade”

Artisten Kikki Danielsson har en svart och vit blus.

Kikki Danielsson har det senaste åren haft problem med sin hälsa och tidigare tvingats att ställa in spelningar. Nu berättar hon om det plötsliga hälsobeskedet.

Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, har blivit en av våra mest folkkära artister. Vi har fått sett henne flertalet gånger när hon har varit med och tävlat i Melodifestivalen och Kikki har levererat ett par oförglömliga hits, så som Bra vibrationer och Papaya Coconut.

De senaste åren har Kikki kämpat med sin hälsa, något hon ofta delar med sig av på sin Instagram och hon använder gärna humoristiska bilder.

Kikki Danielsson om kroniska sjukdomen

Kikki har tidigare berättar om att hon lider av reumatism och i höstas berättade hon att hon skulle få en ny medicin.

”Fick gå och lägga mig vrålhungrig eftersom jag ska ta prover imorgon och behöver vara fastande. Ska börja med en ny reumatikermedicin och då vill man ju veta att värdena är okej”, skrev artisten på Instagram.

Men den nya medicinen blev inte riktigt så bra som det var tänkt. Kikki berättade nyligen om att hon hade drabbats av ett rejält bakslag och tvingades ställa in den kommande spelningen.

”Anledningen är att jag under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta. Efter en dag på sjukhuset med tillhörande påfyllning av blod så har min läkare ordinerat några dagars vila. Beklagar detta eftersom jag verkligen sett fram emot att åter få träffa min underbara publik. Lovar dock att jag kommer tillbaka starkare än någonsin och vi ses någon annanstans i sommar.”, skrev hon på Instagram.

Men äntligen kommer ett glatt hälsobesked!

Nya beskedet om Kikkis hälsa: ”brakade igång”

Trots många bakslag kommer nu äntligen glada nyheter om Kikkis hälsa. På sin Instagram delar hon med sig av händelsen med en rolig bild på en sniffande hund.

Tog en liten siesta på soffan med balkongdörren öppen grannen brakade igång sin gräsklippare, och plötsligt kände jag gräsdoften jag som inte kunnat känna några som helst dofter el kunnat njuta av en god måltid på flera år blev oerhört glad!!”, skriver Kikki i inlägget.

Varför Kikki inte har kunnat känna dofter går hon inte in på i inlägget. Men vad roligt ändå, nu hoppas vi att hon lyxar till det och äter något riktigt gott!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN