hänt exklusivt

Därför tror tittarna att duellen i Robinson var riggad – stor kritikstorm

ROBINSON 2022

I söndagens ö-råd blev det Nathalie som tvingades lämna Robinson efter en duell mot Sofia. Men TV4-tittarna är kritiska, var duellen uppgjord?
– Det är vad det är, säger Nathalie till Hänt.
Hatet efter Robinson: "Marijuanarökande padda"
0:30

Efter reklamen: Hatet efter Robinson: "Marijuanarökande padda"

(0:30)

Slå på ljud

Robinson är i full gång och i förra veckan blev det Lag syd som tvingades gå till ö-råd för andra veckan i rad. Den här gången var det Sofia Spendler, 31, som stod på tur att röstas ut och sagt och gjort så blev det så.

Men när man röstas ut ur ett ö-råd så finns det alltid en 50/50-chans och det är att slå sönder en ödes-urna. Om det är röd färg i urnan får man ge någon en blodshämnd och sedan lämna tävlingen. Men om man får ett brev i urnan så betyder det duell och man får välja någon i laget som man ska möta i duellen.

Sofia fick duell i sin ödes-urna och hon valde då att möta Nathalie Johanson, 26, som hon besegrade och Nathalie tvingades istället vara den som fick bege sig till Gränslandet.

Tittarnas misstankar mot duellen i ö-rådet

Under veckan som gått har Sofia i princip spetsat in sig på att det blir hon som ryker i ö-rådet och nu tror tittarna starkt att duellen var uppgjord.

”Klart misstänkt att produktionen lagt en duell i alla urnor för att vara säkra på att få skapa drama”, skriver en tittare.

”Ja, jag tror också att produktionen styr sådant om de tycker det blir bättre tv då.”, skriver en annan.

”Klart dom har. Deltagarna är uttagna för att vara olika och skapa konflikter och produktionen kör in en kil hela tiden. Detta måste ju deltagarna vara beredda på och kunna hantera. Det måste ju bli bra tv.Men det konstiga är, att dom är så handfallna. Dom gör ju ingenting för att skaffa mat. Hela havet är fullt av mat. Istället gnäller dom bara och anklagar varandra.Någon bar glasögon men ändå förstår dom inte att dom kan göra eld med hjälp av glasögonen.”, svarar en tredje.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ö-RÅD ROBINSON 2022

Tittarna misstänker ödes-urnorna.

FOTO: TV4

Robinson-Nathalie om tittarnas kritik

När Hänt når Nathalie berättar hon att det är många tittare som hört av sig till henne också. Men om det var uppgjort eller inte är troligtvis något vi aldrig kommer få svar på.

– Ja, det är väldigt många som har reagerat på det till mig också och att det skulle ha dykt upp fler urnor med dueller än vad det fanns i tidigare ö-råd, berättar Nathalie och fortsätter:

– Någonstans, såhär ja det kan väl säkert vara uppgjort av produktionen och det hade ju varit tråkigt men jag tror aldrig vi kommer få svar på det. Vi vet bara det de säger och sedan får man bara lita på det helt enkelt.

Nathalie konstaterar att även om tittarna tror att det hela var uppgjort så är det vad det är helt enkelt.

– De flesta har ju sagt att de tror att det var uppgjort och att det ville att det här skulle ske och därför blev det på det här sättet. Men det är vad det är.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN