LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Björn Ulvaeus lämnar landet med 27 år yngre flickvännen Christina Sas

31 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Abba-Björn Ulvaeus kilar stadigt med kärleken Christina Sas sedan i somras. Nu berättar Björn anledningen bakom varför han och 27 år yngre flickvännen lämnar landet.
Annons
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina SasBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

Det var tidigare i år som Abba-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, och hans fru Lena Ulvaeus, 73, meddelade att de skulle gå skilda vägar efter över 40 år som gifta.

”Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans”, skrev paret i ett gemensamt uttalande.

Men det var på premiären av Pippi på Cirkus som Björn tog med sin nyfunna kärlek, nämligen 27 år yngre flickvännen Christina Sas, 50. Då avslöjade profilen sin nya relation till Hänt.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn då.

Björn Ulvaeus framgångar efter kärleksbeskedet

Det är inte bara på kärleksfronten som Björn har haft stora framgångar på senaste, även Abba-comebacken har blivit en stor succé. Efter 30 år släppte bandet ett nytt album i samband med showen Abba Voyage som spelas i London.

Annons

Många har vallfärdats till avatar föreställningen Abba Voyage och trycket på att få biljetter har varit så pass högt att man nu planerar att förlänga showen ända fram till 2026. Och det är även tänkbart att showen kan komma till andra ställen än bara London.

– Det är en jättesatsning att hitta rätt arena och så. Men grundjobbet är ju gjort. Och det är praktiskt på det sättet att artisterna inte kräver några speciella saker på sina hotellrum och så, säger Björn Ulvaeus skämtsamt i en intervju med Aftonbladet.

Och i slutet på september kom nyheten att Björn Ulvaeus bolag, Pophouse, köper upp 75 procent av Aviciis låtkatalog för att förvalta Aviciis musikaliska arv.

Lämnar landet med flickvännen Christina Sas

Nu berättar Björn att kärleken går som på räls och nyligen åkte han och flickvännen Christina iväg på en semester för att njuta av lite ledigt – och vilket ställe är bättre att koppla av på än en semesterö?

– Det är jättebra. Jag är väldigt glad och lycklig, vi har ganska nyligen varit på semester på Kreta ihop, säger Björn till Aftonbladet.

Foto: Anders Deros/Aftonbladet, Fredrik Persson/TT

Annons