Oliver Ingrossos känga mot Christina Schollin

Oliver Ingrosso och Christina Schollin

Oliver Ingrosso har nyligen öppnat den populära restaurangen Olli.
Nu berättar han sanningen om kändisfamiljen.
Han berättar om ett minne från Wahlgrens Värld och om hans mormor, Christina Schollin.
Allt om Oliver Ingrosso
0:45

Efter reklamen: Allt om Oliver Ingrosso

(0:45)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 32, är en av många i familjen Wahlgren. Han är en av de syskonen som står minst i rampljuset. Familjens framgång tog verkligen fart sedan realityserien Wahlgrens värld hade premiär på tv för drygt sex år sedan.

Familjen Wahlgren

I programmet får tittarna främst följa Pernilla Wahlgren, 54, men också hennes kända barn Bianca Ingrosso, 27, hon har haft stora framgångar de senaste åren och är en av Sveriges största entreprenörer.

Benjamin Ingrosso, 24, han syns ofta i tv-rutan, både i musiksammanhang men även i hans egna matlagningsprogram Benjamin's. Den senaste tiden har han släppt en hel del ny musik som hamnar på topplistan.

Theo Wahlgren, 15, syns inte lika ofta i rampljuset men ibland på Pernillas sociala medier där hon delade nyligen med sig av sonens konfirmation.

Och en ny person som har blivit väldigt uppmärksam den senaste säsongen är Pernillas nya pojkvän Christian Bauer, 56. Något som tittarna verkade vara glada för.

Olivers nyöppnade restaurang Olli

Oliver är den som syns minst i tv-serien men har en karriär som musikproducent och dj.

Nyligen öppnade han restaurangen Olli i centrala Stockholm som blivit mycket omtalad. Systern Bianca var överlycklig över broderns besked om att öppnaS Olli.

ALDRIG VARIT MER TAGGAD!!! Han som lärt oss alla om pasta öppnar ÄNTLIGEN upp en restaurang med fokus på inget mindre än otroligt god PASTAAAAA”, skrev Bianca på Instagram.

Oliver reaktion på Christina Schollin

Även Olivers mormor och morfar är kända profiler, Christina Schollin, 84 och Hans Wahlgren, 85, de syns också i realityserien Wahlgrens värld.

Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

Se klippet här!

Oliver brukar sällan titta på realityserien där alla familjemedlemmar dyker upp men han minns ett tillfälle som han tyckte var mycket humoristiskt, vilket han berättar om i en intervju med P4 Extra.

Vidare berättar han om att i ett avsnitt av Wahlgrens värld har hans mormor, Christina fest för sig själv samma dag som hans morfar, Hans fyller år.

– Snacka om att ta rampljuset, säger Oliver i P4 Extra.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Malin Hoelstad/SvD/TT

SENASTE NYTT!